Sveriges största familjeyoga

Nyheten publicerad: 2015-08-21

På Hälsodagen i Stockholm den 13 sep och med livesändning via Periscope ska vi genomföra Sveriges största familjeyogapass tillsammans med Annette Lefterow.

Familjeyoga är ett koncept som bygger på Annette Lefterows junioryoga för barn som stärker och balanserar både kropp, tanke och själ genom att använda och aktivera våra olika sinnen. Vi arbetar med meditativ andning, yogapositioner och fantasiresor.

Min junioryoga är framtagen med fokus på att förebygga mental och fysisk ohälsa i unga år, dämpa stress och stärka självförtroendet. Nu vill vi bjuda in hela Sverige att lära sig hur man kan göra en välgörande yogastund tillsammans hemma eller utomhus, säger Annette Lefterow.

De 100 första barnen som kommer får hennes DVD Junioryoga, en film som sedan många år finns på bibliotek och skolor runt om i USA. Men inga barn går lottlösa. Alla som deltar på passet får dessutom en fri nedladdning av en fantasiresa, guidad meditation för barn.

 

Passet genomförs söndag den 13 september kl. 12.15 på Hälsodagen, och sänds samtidigt live via Pericsope (1,6 miljonerklubbens profil-Ettkommasex). Traditionellt pass och online pass pågår samtidigt. Sändningen startar 12.00 och ger en extra möjlighet för barn och ungdomar att chatta och ställa frågor direkt innan passet. Alla familjer som deltar på passet online och laddar upp en bild på instagram med hashtag #sverigesstorstafamiljeyogapass samma dag får en fri nedladdning av filmen junioryoga.

Annette Lefterow är en ledande expert inom hälsa och ambassadör för 2,6 miljonerklubben. Med 30 års erfarenhet inom träning, yoga, hälsa och dans har hon utvecklat en egen hälsofilosofi, Lefterow-metoden, som förenar yoga, pilates, meditation, träning, mat, ayurveda, spa och dans. Hon är aktuell med höstens nya bok, Din guide till wellness. Boken innehållet ett eget kapitel om juniorwellness och hälsa för barn i alla åldrar. Hon har tidigare gett ut flertalet träningsfilmer och böcker, håller föredrag och utbildningar samt driver en digital hälsoplattform. 

 

Läs mer om hälsodagen i Stockholm 13/9

 

Varmt Välkommen!

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

Omfamna din frustration - den är din känslobarometer in action!: Inte för att jag någonsin skriver bloggar som jag inte har en stark vision med, med dagens blogg är oerhört viktig att reflektera över, för idag ska det handla om frustration, och det är alltför må... Läs mer »

Annonser

Arcamea - Vår berättelse
Bungypump

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
MatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABMathem i Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAstellas Pharma ABAmgen ABBayerPeptonic Mediacal ABScandicDermoshopBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika