En uppsluppen kväll i Gävle!

140 vetgiriga damer samlades den 18 november på jättetrevliga Söders källa i Gävle. De lyssnade till intressanta föredrag, minglade och njöt av goda wraps. Kvällens konferencier var vår ambassadör i Gävle – Britt-Marie Andersson. Hon och kollegorna Birgitta, Maud och Margareta var alla klädda i rött kvällen till ära!

Läkaren och Gävle-profilen Bernt Ersson är expert på rörelseapparatens sjukdomar och uppmanade alla som söker hjälp för till exempel ledbesvär i primärvården att stå på sig om det behövs – och inte nöja sig med ett ”nej”.

Viktoria Andersson fick publiken att bli riktigt avslappnad genom att låta dem pröva på mediyoga – en yogaform som är mjuk och meditativ.

Om hur det är att leva med ADHD berättade Monica Blomberg, samordnare neuropsykiatri i Gästrikland. Monica älskar att jobba med ungdomar som har ADHD – och med bland annat humorn som grepp lockade hon till många igenkännande skratt.!

Och vem kan vara bättre lämpad än bygdens son, Lars Åke ”Babsan” Wilhelmsson att avrunda kvällen med allsång och sin charmiga närvaro!

Vi tackar alla för en fantastik kväll! 

 


Våra kontaktkvinnor i Gävle, Britt-Marie, Birgitta, Margareta och Maud.

 


Prova på – mediyoga, med Viktoria Andersson

 


Mingel

 

Läkaren och Gävle-profilen Bernt Ersson Lars Åke ”Babsan” Wilhelmsson