Lyckad come back i Gävle

Tisdagen den 8 april hade vi vårt första seminarium på många år i Gävle. Och det blev en riktigt välkommen come back!

På tisdagkvällen samlades cirka 150 förväntansfulle kvinnor på Söders källare i Gävle för att lyssna på en väl avvägd blandning av föreläsningar.

Agneta Månsson Broberg är bitr. överläkare på Hjärtkliniken vid Karolinska Universitetssjukhuset och en av årets stipendiater. Hon föreläste om hjärtsvikt och hjärtskador hos kvinnor och uppmanade deltagarna att även ta lindriga symtom på allvar och inte dra sig för att söka hjälp.

Ekonomiska tips fick vi av Elisabeth Mereborg och Kicki Engvall från Swedbank som betonade vikten av att regelbundet se över sin ekonomi. Om mindfulness, friskfaktorer och olika förhållningssätt till livet pratade Lisbeth Pedersen som är beteendevetare och mindfulnessinstruktör.

På plats i Gävle fanns även Alexandra Charles som berättade om sin memoarbok Livet är en dröm med minnen från sitt händelserika liv.

– Vi har haft en riktigt glädjefylld kväll och snart kommer jag och mina kollegor bland de andra kontakkvinnorna att börja planera inför ett seminarium i höst, berättar Britt-Marie Andersson.

 

1,6 miljonerklubbens kontaktkvinnor i Gävle tillsmmans med Alexandra
Fr h: Margaretha Johansson-Lewinther, Britt-Marie Andersson, Alexandra Charles, Birgitta Persson och Maud Engelbrektsson

 

Mingel i pausen

 

Alexandra hälsar välkomna