Modevisning hos Noor of Sweden i Norrköping 2 oktober

Vi kom, träffades och trivdes.

En liten grupp som samlades hos Annelie Thyréns i hennes butik Noor of Sweden i Norrköping för att se hennes höstkollektion. En grupp modeller visade ett urval av höstkollektionen under tiden som vi fick bubbel och fina snittar.

Annelie är designer för det egna märket Noor (står för nordiskt och Norrköping) of Sweden. Hon har tidigare haft märket Råh och varit designer på Stadium för ett av deras märken. Nu satsar hon på klassiska kläder i bra kvaliteter bl.a. en hel del ull, som ska hålla länge så att vi inte ska behöva köpa plagg så ofta. Slit och släng är inte hennes melodi, utan få plagg i bra kvalitet som kan kombineras på många olika sätt. Annelie har i dagarna firat 1 år med sin butik i Norrköping och under november och december kommer hon även att ha en pop-up butik i Linköping.

Annelie är givetvis medlem i vår förening och just denna kväll skänkte hon 10% av försäljningen till 1,6 miljonerklubben.

Vissa av hennes plagg har en särskild märkning som innebär att 50 kr för just detta plagg går tillbaka till den fabrik som tillverkat för att gå till sömmerskorna som extra bonuslön, eller till vidareutbildning eller liknande. Inspirerad av härliga höstkläder fick vi ge oss ut i höstrusket och smälta alla fina intryck och fundera på vad man ska satsa på till hösten.

 

Wivi-Ann Heurlin-Krantz