Love is found in any place..in people with a certain grace..

Av Roxanne Heravi Khajavi Amraée den 2012-06-04 22:08

Kära miljonerläsare,

Sommaren är här och jag har fått äran igen att skriva här och dela med mig en del av det som händer i min värld.

Förra veckan var minst sagt intressant efter att Loreen skapade den magiska känslan av euphoria i vår vackra Sverige fortsatte min vecka med vårruset och sedan två fantasktiska konstkvällar. Först var det förhandsvisning av klassiska kvalitetskonst hos Bukowskis och sedan en förhandsvisning hos Sven-Harrys konstmuseum med glimtar ur hans spektakulära konstsamling och Jan Håfströms Paradise Lost II. En kuslig känsla fick man uppleva av Jan Håfströms konstutställning och jag höll mig fast vid avdelning "Livet" tillsammans med Sven-Harry och min vän Iréne. Mycket skratt förstås och många kulturupplevelser rikare lämnade jag den veckan. Idag var det en lugn start på den här veckan och mycket spännande förstås att skriva för er här igen;)

"Just living is not enough, said the butterfly, one must have sunshine, freedom and a little flower." H.C. Andersen

All kärlek

Roxanne

Kommentera

Roxanne Heravi Khajavi Amraée

Roxanne Heravi Khajavi Amraée
Gör: Civilingenjör

Intresse: Ledarskap, konst, piano, film och upplevelser som stimulerar min kreativitet. Dansar klassisk balett.

Hjärtefråga: Jag älskar livet med alla dess härliga färger och dimensioner. Att skapa ljuva minnen och glädje, att vara närvarande och inspirera andra, att ta hand om sin hälsa och livskraft och leva livet till fullo trots alla dess utmaningar är min hjärtefråga.

Kontakt: roxhe426@gmail.com

Våra aktuella bloggar

Bloggarkivet

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Hormoner uppåt väggarna!!: Jag hoppas att ni tycker om vår podd Maqt & Miljoner som jag gör tillsammans med Åza Brennander! Vi bjuder in gäster och pratar om allt som har med samhällsengagemang att göra. Från politik till hä... Läs mer »

Insamling för kvinnors hälsa

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa

Det ska inte vara orättvist att vara kvinna! Forskning på kvinnohälsa släpar efter. Med din hjälp kan vi ändra på det.
Skänk en gåva på:
www.kvinnorochhalsa.com

Annonser

Arcamea - Vår berättelse
Bungypump
BioGaiaMatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABMathem i Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAstellas Pharma ABAmgen ABBayerPeptonic Mediacal ABScandicDermoshopBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika