Förbereder du dig för succé?

Hur förbereder du dig för att din vecka ska bli en succé?!

Ja, det finns ju de som på söndagarna förbereder sig för vad de ska hinna med under veckan. MVG! Mycket bra! Hjälper definitivt till att bibehålla fokus på det som vi vill klara av, det vi vill hinna och det vi anser vara av högsta prioritet. Ett liiitet men bara… Hur många av de som gör dessa listor, planterar samtidigt positiva förväntningar om hur smidigt det kommer gå, hur framgångsrikt det kommer förlöpa. Hur det hela tiden kommer finnas tid för reflektion mellan insatserna och hur härligt de kommer att tycka att det är att utföra allt det som står på listan?! INTE lika många tippar jag nu. Jag kan ha fel, men det tror jag inte! Inte alla – men många av de som gör listorna, gör dem med en klump i halsen när de inser allt som måste göras och känslan om att det kommer bli en helvetisk vecka med kort om tid börjar växa parallellt med fokuseringen … Känns det igen?

OM du svarade ja på frågan om du kände igen dig – Till dig vill jag säga, – KÄNSLAN som följer med det sistnämnda, som gör att du har fullt fokus känslomässigt på det du INTE vill ha, (stress, tidsbrist, om du verkligen kommer orka, hinna, klara av det, lösa det etc) kommer göra att du drar till dig mer trassel än du egentligen behöver!

ja, du har förberett dig = MVG!

MEN – Du har också vävt in känslan av att det är mycket nu…. = stress = negativ känsla=negativ magnet

När vi förbereder oss för det som komma skall, är det lika viktigt att vi planerar in positiva känslor om det vi ska fokusera på. Lämna inte det åt slumpen, för det är DET fokuset som kommer göra skillnaden som kommer GE skillnaden!

SÅ, förbereder du dig för succé, – eller förbereder du dig  – utan att du tänkt på det innan – för att dra till dig en massa onödigt trassel?? Se över ditt fokus! Det har du allt att vinna på!

With Love/Lili

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev på lili@liliost.se

Följ min blogg på finest.se

Läs mer om min verksamhet

 

Kommentarer