Välkommen till Hjärtgolfen på Bryngfjordens GK

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

 

   

 

Lördagen den 11 maj arrangerar 1,6 & 2,6 miljonerklubbens Hjärtgolfen en golfdag för damer i samarbete med Bryngfjordens Golfklubb . Hjärtgolfen är en partävling för kvinnor där en del av startavgiften går till forskning för kvinnors hälsa.  Vinnarna går till final på Ekerums GK. Vinnarna av finalen på Ekerum GK vinner en resa, boende och spel i Santa Ponsa, Mallorca.

1:an och 2:an går vidare till finalspel. Finalen hålls på Ekerums GK den 18 augusti 2019. Vinnarna av finalen på Ekerum GK erhåller en resa och boende samt spel i Prinsessan Birgittas Cup på Santa Ponsa den 5-7 september, 3 dagar. I vinsten ingår även middagar och cocktailparty. Med resa och inspel kommer resan att vara från den 3 – 8 september.

 

Anmäl dig direkt hos Bryngfjordens GK, klicka här.

Speldag: Bryngfjordens GK : 11 maj, kl 8.30

Spelform: Bästboll. Anmälan görs i par på Min Golf.

Betalning sker på golfbanan.

Sista anmälningsdag: Torsdag 9 maj kl 12.00.

Startlista presenteras 9 maj kl 18.00

Kanonstart den 11 maj kl 8.30.

Ankomstregistrering från kl 07.00.

Startavgift: 450 kr för medlemmar i 1,6 & 2,6 miljonerklubben, 500 kr för icke medlemmar (medlemmar visar upp medlemskort). I startavgiften ingår golfspel, bidrag till forskningen och gemensam lunch med musik.

Prisutdelning med fina vinster.

Försäljning av smycken av Emile Bijoux.

 

Läs mer om Hjärtgolfen och 1,6 & 2,6 miljonerklubben på www.1.6miljonerklubben.com

 

             

 

När:11 maj, kl 8.30
Plats:Bryngfjordens GK
Pris:Startavgift: 450 kr för medlemmar, 500 kr för icke medlemmar
Övrigt:I startavgiften ingår golfspel, bidrag till forskningen och gemensam lunch med musik.

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

OOOOH så mycket kul att se fram emot!: Förra veckan den 8/3 var jag i Ljusdal och föreläste för ett gäng underbara kvinnor tillsammans med intressanta begåvade och härliga medaktörer. Alltid lika trevligt att träffa er ute i landet! <3... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
BirkaMylanArcameaHemfridBioGaiaMatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABSaxå BrukVinkällaren GrappePfizer ABiZafeAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika