Höstseminarium i Västerås 16 oktober

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Höstkväll- klokskap och vetskap kring kvinnors hälsa!

Den 16 oktober bjuder 1,6 & 2,6 miljonerklubben in till en intressant kväll. Kvällen kommer att gå i forskningens, kvinnors och hälsans tecken. Vi kommer att presentera 1,6 miljonerklubbens nya jubileumsbok ”Kvinnor och hälsa, så mycket bättre”, skriven av ett 20-tal experter från vår medicinska grupp. Tre av medförfattarna berättar om sina respektive specialområden.

Agneta Nordberg, professor, talar om en av våra vanligaste folksjukdomar, demens. Marjut Sohlman Carlström som är specialist i ortopedi ger oss tips om hur vi kan undvika operation vid artros. Aino Fianu-Jonason, gynekolog, talar om kvinnors förbisedda vagina. Problem och sjukdomar som inte är livsavgörande, men som sänker livskvaliteten. Det kan vara inkontinens och torra slemhinnor.

 

                 

    Aino Finau Jonason      Marjut Sohlman Carlström   Agneta Nordberg

 

Anmäl dig här!

 

PROGRAM:

18.30 – VÄLKOMMEN, Wivi-Ann Heurlin-Krantz, 1,6 & 2,6 miljonerklubben

- Aino Fianu-Jonason (docent obstetrik och gynekologi) som har specialiserat sig inom i urininkontinens och vaginal atrofi och ansvarig för kvinnoforskningsenheten på Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge. 

- Marjut Sohlman (ortoped och överläkare) pratar om Artros  - tips och tricks för att undvika operation

- Agneta Nordberg (professor och överläkare i geriatrik) talar om ”En vanlig folksjukdom – vi talar om demens” från jubileumsboken ”Kvinnor och Hälsa – Så mycket bättre”.

21.00 – Avslut

 

Varmt välkomna till en intressant kväll! 

 

I samarbete med Peptonic och Athrex

När:16 oktober, kl 18.30 till ca 21.00
Plats:Scandic Hotell, Pilgatan 33 Västerås
Pris:250 kr för medlemmar och 275 kr för icke medlemmar
Övrigt:I priset ingår föreläsningar och sallad , vatten/lättöl och kaffe.

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

OOOOH så mycket kul att se fram emot!: Förra veckan den 8/3 var jag i Ljusdal och föreläste för ett gäng underbara kvinnor tillsammans med intressanta begåvade och härliga medaktörer. Alltid lika trevligt att träffa er ute i landet! <3... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
MylanArcameaHemfridBioGaiaMatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABSaxå BrukVinkällaren GrappePfizer ABiZafeAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika