Seniordagen 8 maj i Kungsträdgården, Stockholm

När:8 maj, kl 10.00 - 17.00
Plats:Kungsträdgården, Stockholm
Pris:Fri entré

SENIORFEST I KUNGSTRÄDGÅRDEN!


Kom och träffa oss mitt i Stockholm på seniordagen den 8 maj i Kungsträdgården. Vi finns representerade som utställare med information om klubben. Du har möjlighet att bli medlem och stödja forskningen om kvinnohjärtat.

Charlotta Huldt, operasångerska och ambassadör för 1,6 & 2,6 miljonerklubben, ger oss några ord på vägen om hur vi kan njuta av livet. Vi får även ta del av Charlottas ”operafitness”.


Seniordagen är en dag som inspirerar till en härlig vardag och en bättre framtid. Dagen bjuder på en stor utställning med många representanter  - allt från researrangörer, hjälpmedel, produkter till föreningar med mera. Under dagen pågår spännande föreläsningar och musikunderhllning.  

Fri entré. Läs mer på www.seniordagen.se

 

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

Omfamna din frustration - den är din känslobarometer in action!: Inte för att jag någonsin skriver bloggar som jag inte har en stark vision med, med dagens blogg är oerhört viktig att reflektera över, för idag ska det handla om frustration, och det är alltför må... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
MatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABMathem i Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAstellas Pharma ABAmgen ABBayerPeptonic Mediacal ABScandicDermoshopBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika