Lisa för själen

Av Lina Forss den 2011-01-08 12:10

Finns det bevis för att vi mår bättre av sköna ting?

Ro vid Oceanen

Flygplatsen O´Hare i Chicago är så fin! Hemresa, trots att vi inte gjort massor. Inte åkt in till stan och tittat på Michael Jordanstatyn, inte tagit kustvägen från LA till San Fransisco för barnen ville inte sitta i bilen och spela dataspel i två dagar. Inte åkt till fängelseön Alcatraz för att hajar simmar runt båten i bukten och alla i familjen har sett Hajen. Inte varit på bio varje kväll. Inte ätit sushi för att vi missade avfarten. Inte åkt till New York för att snöstorm stängde flygplatsen. Men det är det enda jag kan komma på, allt det andra har vi gjort. Packat bilen full med sju barn och en hund och letat huset med mest juldekorationer i Cottage Grove, beställt alla variationer på hamburgarna på Wendys, målat naglarna på en vietnamesiskt salong och trippat hem i flipflops första mellandagen (årets tråkigaste dag), rest tidsmaskin tillbaks till Pompeij före vulkanutbrottet på Getty Villa, shoppat nästan lika obsent mycket som Julia Roberts i Pretty Woman, sett The Fighter som borde få en Oscar för bästa film, varit vid Kodak Theatre där Oscarsstatyetterna delas ut, ätit Caesarsallad. Varit lyckliga. Lycka=Hälsa=Sant.

Flygplatsen O'Hare, Chicago

Michael Jackson på väg hem

Kommentera

Lina Forss

Lina Forss
Namn: Lina Forss
Gör: Författare och skribent
Intresse: Cyklar, skidar, simmar, läser
Hjärtefråga: Rättvisa åt alla barn
Kontakt: kontakt@linaforss.com

Bloggarkivet

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Bland blommor, blad, himmel och hav: Äntligen ser vi nu i takt med sommarens ankomst hur allt ljusnar! Nu lättar de restriktioner som gällt p.g.a. pandemin, vaccinationerna ger oss större frihet att träffas. Men fortsatt med... Läs mer »

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Kär i en spruta: Jag är annorlunda. Jag har fått vaccin. O jag är offentligt smygkär i min nya Dr. George Kry, som skrev upp mig på hemliga överraskningslistan - Riskgruppslistan, för symptom som jag inte... Läs mer »

Insamling för kvinnors hälsa

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa

Det ska inte vara orättvist att vara kvinna! Forskning på kvinnohälsa släpar efter. Med din hjälp kan vi ändra på det.
Skänk en gåva på:
www.kvinnorochhalsa.com