Vitamininjektion

Av Lina Forss den 2011-01-07 19:15

Red ingen Belgian men ett gäng andra hästar. Är hjärtklappning bra för välbefinnandet om det medför suverän självkänsla? Ibland undrar jag om det finns en given ekvation för hälsa. Om jag kastar in någon timme inte alltför hård träning minst fyra dagar i veckan, äter kikärtor så fort jag kommer ihåg och godis med färgämnen mindre ofta än jag önskar, bara dricker vin när jag är glad och skrattar mycket åt allt oväntat som sker – kommer jag leva längre då? Jag skulle verkligen vilja veta det. Snart har jag hunnit ikapp min mamma som dog alldeles för ung och jag vill gärna ha facit på vad som spelar roll.

Cisco

Kommentera

Lina Forss

Lina Forss
Namn: Lina Forss
Gör: Författare och skribent
Intresse: Cyklar, skidar, simmar, läser
Hjärtefråga: Rättvisa åt alla barn
Kontakt: kontakt@linaforss.com

Bloggarkivet

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Bland blommor, blad, himmel och hav: Äntligen ser vi nu i takt med sommarens ankomst hur allt ljusnar! Nu lättar de restriktioner som gällt p.g.a. pandemin, vaccinationerna ger oss större frihet att träffas. Men fortsatt med... Läs mer »

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Kär i en spruta: Jag är annorlunda. Jag har fått vaccin. O jag är offentligt smygkär i min nya Dr. George Kry, som skrev upp mig på hemliga överraskningslistan - Riskgruppslistan, för symptom som jag inte... Läs mer »

Insamling för kvinnors hälsa

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa

Det ska inte vara orättvist att vara kvinna! Forskning på kvinnohälsa släpar efter. Med din hjälp kan vi ändra på det.
Skänk en gåva på:
www.kvinnorochhalsa.com