Tiden går fort när man har kul

Jag tycker inte att det har blivit mer än tisdag, möjligen onsdag när det visar sig att det är måndag – igen! Livet rusar på när man har kul! Just nu är det mycket på gång. Redaktionellt arbete med den kommande boken. Föreläsningar, workshops och kurser. Och därtill – roliga inredningsjobb. För det jobbar jag ju också med:-)
Varför? För att jag tycker det är så vansinnigt roligt, jag känner att det är något jag behärskar, och för att jag ÄLSKAR att jobba med att gå från en inre bild till att skapa en interiör som visar sig i en yttre verklighet.

Det är så det händer hela tiden. Det vi kan skapa i vår inre verklighet. Se på vår inre biograf. Känna iver, glädje och tillit inför, det kommer till slut även visa sig i vår yttre verklighet.För det är så det fungerar när vi skapar vår verklighet. Men det handlar inte bara om de positiva bilderna och det vi älskar. För målar vi upp en oönskad verklighet i oss sjäva som vi upprepar igen och igen, kommer även den till slut att visa sig på ett eller annat sätt i vår verklighet.

Så den här veckan vill jag inspirera dig att bli medveten om vilken story du har på gång i din inre verklighet. Vilken film visas på din biograf och vilken typ av känsla skapar dessa? Om du tänker på att attraktionslagen fungerar lika – attraherar lika, gagnas du av de storys som du matar dig själv med i ditt inre?

Lycka till med din vecka/With love Lili

Kommentarer