Nytt medlemssystem

Då vi nu byter system behöver du som medlem i 1,6 & 2,6 miljonerklubben skaffa nytt lösenord för att komma åt Mina Sidor. 

Så här gör du:

Klicka på länken vid Medlemsinloggnings under Mina Sidor.

 

Du begär nytt lösenord  på inloggningssidan. Klicka på ”Glömt lösenord”, se röda rutan nedan. Det nya lösenordet kommer skickas till din e-post adress, får du det inte så titta att det inte fastnar i skräpposten. Har du gjort flera försök och beställt om lösenord så är det viktigt att du tar det senaste mailet.

Sen är det klart att logga in.

 

Har man ingen e-post går det att logga in med medlemsnummer men då måste administratör lägga in lösenordet på medlemskortet.

Du kan alltid maila info@1.6miljonerklubben.com eller ringa 08-20 51 59.

Till dig som prenumererar på tidningen i pappersformat så får du även en faktura med den. Den kommer i mitten av december. Om du går in innan och betalar via Mina Sidor så får du bortse från pappersfakturan så att det inte blir dubbla betalningar.

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Kär i en spruta: Jag är annorlunda. Jag har fått vaccin. O jag är offentligt smygkär i min nya Dr. George Kry, som skrev upp mig på hemliga överraskningslistan - Riskgruppslistan, för symptom som jag inte... Läs mer »

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520