TENERIFFA 5-12 DEC 2021, VECKOSCHEMA (kan komma att förändras dagar men innehåll detsamma)

På Teneriffa kommer ni redan på flygplatsen att mötas av vår projektledare på plats, den duktiga härliga spanjorskan Rosalinda Padrón, Som är sedan 20 tal år boende på Teneriffa där hon har arbetat med marknadsföring/PR och guidning. Hon är den som valt ut vårt vackra hotell Barcelò Teneiffa med omsorg och hon kommer även att vara den som guidar er och visar den vackra hälsoön från dess allra bästa sida!

Dag 1: Söndag 5/12

EM Flygresa med ankomst Teneriffa Syd Incheckning på Barceló Teneriffa. (från 15.00)

Kväll: Välkomstmiddag på hotellet.

 

Dag 2: Måndag 6/12 (helgdag Spanien)

FM Yoga/träning/bad/sol.

EM Workshops kring kost/mental hälsa mm.

Aktivitet: Museum hotellet

Kväll: Middag på hotellet med kvällsaktivitet

 

Dag 3: Tisdag 7/12

FM/EM: Heldagsutflykt Teide med guide och inkluderad lunch/bussresa.

Kväll: Middag på hotellet med kvällsaktivitet

 

Dag 4: Onsdag 8/12 (Helgdag Spanien)

FM Yoga/träning/bad/sol.

EM Workshops kring kost/mental hälsa mm.

Aktivitet: Naturreservatpromenad

Kväll: Middag på hotellet med kvällsaktivitet

 

Dag 5: Torsdag 9/12

FM Yoga/träning/bad/sol.

EM Workshops kring kost/mental hälsa mm.

Bussresa till stor SPA anläggning (2 timmar)

Kväll: Middag på hotellet med kvällsaktivitet

 

Dag 6: Fredag 10/12

FM Yoga/träning/bad/sol

EM Utflykt till Los Cristianos/Las Americas, inkl besök lokal marknad.

Kväll: Middag på hotellet med kvällsaktivitet

 

Dag 7: Lördag 11/12

FM Yoga/träning/bad/sol.

EM/Kväll Woman in white galaafton – artister, föreläsning, stand up, modevisning, mingel utställare, goodiebags, lotteri med fina vinster mm Lokalt inbjudna gäster med i exklusiv lokal.

 

Dag 8: Söndag 12/12

FM Flygresa med avfärd Teneriffa Syd. Utcheckning. (senast 12.00)

 

MER INFORMATION KRING VÅRA MEDVERKANDE/SAMARBETSPARTNERS

 

Livemusik/artister/underhållning:

Cicci Landén, www.ciccilanden.se , denna underbara duktiga sångerska, musiker och låtskrivare gör musik i genren Americana – en mix av country, blues och singer-songwriter, hennes låtar har mycket själ och den röda tråden är hennes uttrycksfulla röst och texterna om livet.

 

 

Sandra Westin Blomberg, denna roliga stand up tjej kommer från Staffanstorp/Skåne, där hon bor med sin man och tre barn. Sandra kommer underhålla oss under eventen med sin kvicka humor hämtad från familjelivet. Sandra har b la uppträtt på Norra Brunn i Stockholm och med Lena Frisk på M.A.C.K Malmö.

 

 

Samira Manners, brittisk/svensk popartist med talande berörande texter har över 2 miljoner spelningar på Spotify med sin låt "Do it all again" och förutspås vara en framtida supertalang. Har synts på TV4 mm

 

Daglig träning och workshops/föreläsningar om kost:

Jessika Lindbergwww.healingochyoga.com, denna härliga Yoga lärare med många års erfarenhet inom träning/utbildning kommer både föreläsa under eventen/hålla träningspass.

 

 

 

 

Martin Brunnberg, känd näringsfysiolog (Fil. Mag Nutrition) utbildningsansvarig på Nutribe, där Fredrik Paulún är VD för. (Not. att Paulún pga nytt jobb inte kan närvara men Martin har liknande kompetens och erfarenhet) Både Martin och Fredrik har tillsammans författat över 20 böcker inom ämnet som har sålts i 1,5 miljoner exemplar som även översatt till flera språk. De har mer än 20 års erfarenhet av utbildning och kostrådgivning. Fredrik och Martin föreläser regelbundet i olika sammanhang runt om Sverige.

 

 

EXKLUSIV FÖRELÄSNING - "Vägen tillbaka efter ett trauma":

Kicki Wallström, för första gången på 19 år föreläser hon hos oss om hur Kicki tillslut kunde se sitt trauma (se artikel) https://www.expressen.se/.../valdtaktsmannen-salde-kicki.../ som en "erfarenhet" där hon kan hjälpa andra, mer än något negativt. 

 

Veckans programledare : Trine Grönlund, denna sprudlande energifyllda duktiga kvinna driver det mentala gymmet Innergi,  www.innergi.se, och kommer att vara vår väletablerade professionella konferencier under alla våra event. Hon kommer även att erbjuda deltagarna rolig mental träning på ett nytt, socialt och innovativt sätt i sina workshops/föreläsningar. Trine är en väletablerad eftertraktad konferencier och har lett allt från stora konferenser till utländska seminarium.

 

Mentala Workshop/coachning:

Tomas Lydahl & Dennis Westerberg, dessa två inspirerande härliga herrar som både är föreläsare, författare & driver podcast, www.tomasochdennis.se . De båda har stor egen erfarenhet av psykisk ohälsa och brinner därför idag för att sprida en alternativ syn på den traditionella psykiatrin. De bjuder på personliga berättelser om att leva med oro, ångest och dålig självkänsla i många år, men delar dessutom med sig av ett budskap som inger hopp för den som lyssnar. Både Tomas och Dennis har en vana vid att arbeta med människor som inte kan finna det inre lugn som vi alla vill uppleva. De erbjuder dock inga behandlingar eller nya meditationsövningar. I stället en stilla guidning till insikter kring att välmående egentligen är medfött och konstant, men att det ofta döljs av det tänkande som pågår i sinnet. Men… påminner Tomas och Dennis… tankar är bara tankar… ingenting annat än tankar. De kommer anordna intressanta workshops samt föreläsa under kampanjen.

WOMAN IN WHITE GALA 

I slutet av veckan arrangerar vi en underbar gala i en fantastisk lokal, där vi även bjuder in lokala boende och bjuder på utställarmingel och tapas. Ingår i ert pris inkl en goodiebag.

 

Influencers samarbeten:

”Fnulan” – Malin Martinsson www.fnulan.se , influencer med blogg som innehåller det mesta, allvar, humor i en salig blandning. Har även företag inom personlig assistans. Malin får ofta höra att det som är bäst med hennes blogg är den höga igenkänningsfaktorn. Hon är i den gyllene medelåldern, lever med mannen Fredrik, tre barn och ett barnbarn. Har sedan ung ålder haft ångest, känt en nedstämdhet från och till men den hjälp hon fått är medicinering. Engagerar sig i andras välmående, och är för henne en självklarhet att sprida kunskap och information. Hon vill bidra med ökad förståelse och acceptans gällande psykisk ohälsa. 

Mirka Norrström www.trettonbarnsmamman.se, känd influencer från familjen

 Annorlunda, trettonbarnsmamman i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar samt har många följare på sin instagram.

Annika Pettersson Nilsson www.drommenomelvabarn.se , influencer, skriver om livet med allt vad det innebär, upp- och nergångar. Utan filter eller krusiduller. Utan massa fasader och lull-lull. Var en av familjerna i Familjen Annorlunda både 2016, 2017 och 2018. Förskollärarstudent, kontrollfreak, älskar att baka och laga mat.

 

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Kär i en spruta: Jag är annorlunda. Jag har fått vaccin. O jag är offentligt smygkär i min nya Dr. George Kry, som skrev upp mig på hemliga överraskningslistan - Riskgruppslistan, för symptom som jag inte... Läs mer »

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520