Så här anmäler du dig till ett Webinar eller EverWebinar

 

Börja med att klicka på registrerings knappen.

 

Du anmäler dig på anmälningssidan genom att ange/skriva in ditt namn och mailadress i formuläret.

 

 

Direkt när du har anmält dig öppnar sig en ny sida som räknar ner till sändningen och där du redan vid anmälan kan klicka på inloggningslänken. Du kan välja att spara denna sida som favorit på din enhet (dator) eller webbläsare så är allt förberett inför kommande webinar. Vid anmälan får du även en bekräftelse direkt till den mailadress du har uppgett vid registrering. Detta mail innehåller samma länk du ska klicka på när det är dags att logga in och för att komma in i vårt digitala rum.

När du kommer in i vårt digitala rum behöver du trycka på symbolen för PLAY under rubriken ANSLUT för att starta sändningen. Om det inte kommer ett mail ber vi dig att titta i mappen för skräppost. Ibland fastnar mailen där. Observera att avsändaren är webinar@1.6miljonerkubben.com och WebinarJam.

Vi skickar även en påminnelse med samma länk och information ca 15 minuter före start. Skulle du missa webinariet så kommer en reprislänk skickas ut efter avslutad sändning, men du behöver fortfarande registrera dig via länken ovan.

Vi rekommenderar att du använder Google Chrome som webbläsare för bästa resultat (om du använder dator). Det går även bra och enkelt att delta via mobil eller ipad.

 

 

Har du missat något av våra webinarier kan du även se de i redigerad version efter en tid på vår YouTube-kanal www.youtube.com/user/16miljonerklubben

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mycket inspiration, kunskap och nöje önskar vi dig!

 

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Kär i en spruta: Jag är annorlunda. Jag har fått vaccin. O jag är offentligt smygkär i min nya Dr. George Kry, som skrev upp mig på hemliga överraskningslistan - Riskgruppslistan, för symptom som jag inte... Läs mer »

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520