1,6 & 2,6 miljonerklubbens köp- och leveransvillkor

Frakt & Leverans

Vi packar din order inom 1–3 arbetsdagar beroende på hur stor arbetsbelastning vi har. Leveranstiden är sedan 3-5 dagar, beroende på var i landet du bor.

Frakten för våra varor läggs till på produktpriset som du som köpare står för. Vi skickar din vara till den adress du angivit i din beställning.

Returer

Vill du göra en retur, var vänlig kontakta info@1.6miljonerklubben.com. När du returnerar en vara till oss så var noga med att packa din retur väl skyddad så den inte går sönder i transporten. Vi rekommenderar att du packar produkten på samma sätt som du fick den.

Ångerrätt/Öppet köp

Vi följer distanshandelslagen med 14 dagars returrätt. Det betyder att du har 14 dagar på dig att skicka tillbaka varan, räknat från den dag som du tagit emot den. Vill du göra en retur, var vänlig kontakta info@1.6miljonerklubben. Du kan även ångra ditt köp genom att använda den standardblankett för utövande av ångerrätt som Konsumentverket tagit fram.

Reklamation & Garanti

Tycker du inte att din vara lever upp till den bild eller beskrivning som fanns om den online? Då har du rätt att reklamera ditt köp. Kontakta vår kundtjänst på info@1.6miljonerklubben.com och berätta vad som gör att produkten inte lever upp till dina förväntningar. På så vis kan vi undvika att göra samma misstag igen. Vi svarar inom 1–2 arbetsdagar.

Transportskador

Det händer tyvärr ibland att varor skadas under transporten. Om din vara har skadats under transport är det mycket viktigt att du anmäler detta direkt till ditt postombud och sedan meddelar oss på info@1.6miljonerklubben.com.

Om du redan vid utlämningsstället ser att ditt paket är skadat så neka att ta emot din order och låt den komma i retur till oss direkt. Om detta sker, kontakta oss på info@1.6miljonerklubben.com.

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Kär i en spruta: Jag är annorlunda. Jag har fått vaccin. O jag är offentligt smygkär i min nya Dr. George Kry, som skrev upp mig på hemliga överraskningslistan - Riskgruppslistan, för symptom som jag inte... Läs mer »

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520