Sommarbalans på 30 dagar

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Premiär för vår nya onlinekurs 1 – 30 juli 

Låt denna sommar bli en hälsosommar tillsammans med 1,6. Skapa hållbara rutiner för egenvård som fungerar hemma, utomhus och i din vardag. Du får pedagogisk och personlig vägledning tillsammans med vår wellnessexpert och ambassadör Annette Lefterow som din wellnesscoach i sommar.   

Du får prova på en kavalkad av wellnessaktiviteter som du kan ha nytta av framöver. Inga förkunskaper behövs. Det blir vardagsyoga, pilates för rygghälsan, meditation, egenmassage mikroträning, promenader, dans och enkla övningar för den bästa motionen.

Kursen följer Annette Lefterows senaste bok, Livsbalans på 30 dagar som även innehåller skrivövningar. Du får hjälp att skapa mer struktur med fokus på din fysiska, mentala och sociala hälsa. Effektiva skrivövningar som surdegslistan, önskelistan, storstädningslistan, ekonomilistan och andra reflektioner om livet ger dig tillsammans med dagliga övningar en inre resa på väg mot wellness och välbefinnande.

Det finns inga måsten eller krav. Du provar på och gör det du vill. Vi rekommenderar att du satsar en kvart om dagen! Kursbreven har du fortsatt tillgång till efter kursens avslut.

Kursen består av: 

  • 30 dagliga coachbrev med övningar, filmer, må-bra tips och sommarinspiration. Kursbreven skickas till den epost du anmäler när du bokar din plats.
  • Boken Livsbalans på 30 dagar, tryckt utgåva eller e-bok (ditt val)
  • Webbinar - Premiär torsdag den 1 juli kl. 18.30
  • Webbinar - Final fredag den 30 juli kl. 18.30

Om du inte kan vara med under sändningen så har du tillgång till reprisen under 48 timmar.

Om kursledaren 

Annette Lefterow är ambassadör för 1,6 & 2,6 miljonerklubben sedan 2008. Hon är en ledande expert inom wellness, välkänd hälsoprofil och författare. Med 35 års erfarenhet som pedagog inom träning, yoga, hälsa och dans har hon utvecklat en egen hälsofilosofi, Lefterow-metoden, som förenar yoga, pilates, meditation, träning, mat, ayurveda, spa och dans. Hon har gett ut flertalet träningsfilmer och böcker inom livsstil.

Pris

Onlinekurs med bok

Onlinekurs + 2 webbinarier + boken i tryckt utgåva

450 kr medlem, 550 kr icke-medlem + porto 60 kr. Boken ingår värd 239 kr.

Leveranstid för boken är ca 6-10 dagar.

Anmäl dig här! (sista anmälningsdag 30 juni)

Onlinekurs med e-bok (pdf)

Onlinekurs + 2 webbinarier + boken i pdf-format (mailas till dig)

350 kr medlem, 450 kr icke-medlem,  E-boken ingår värde 125 kr

Anmäl dig här! (sista anmälningsdag 30 juni)

 

Se film där Annette berättar om kursen

När:1-30 juli 2021
Plats:Online - i din mobil, surfplatta eller dator
Pris:Se programmet för priser

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Kär i en spruta: Jag är annorlunda. Jag har fått vaccin. O jag är offentligt smygkär i min nya Dr. George Kry, som skrev upp mig på hemliga överraskningslistan - Riskgruppslistan, för symptom som jag inte... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520