Sköna Söndag 31 januari

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Sköna söndag - exklusivt webbinar med Kerstin Brismar i repris 

Vi fortsätter vår serie Sköna Söndag, alltid sista söndagen i månaden, där vi bjuder på varierat innehåll som intervjuer, musik, wellness och mycket mer som vi sänt i våra tidigare webbinarier.

 

Först ut i år är Professor Kerstin Brismar som bjuder på sina bästa råd och tips för att du ska kunna leva länge och väl, i ett personligt samtal under ledning av Alexandra Charles.

Vi vill alla leva länge men också ha ett bra liv så länge vi lever. Professor Kerstin Brismar har jobbat med de så kallade livsstilssjukdomarna under hela sitt läkarliv, hon om någon vet hur vi ska göra för att minska risken för sjukdomar på ålderns höst. I sin nya bok Lev länge & väl delar hon med sig av sin samlade kunskap, det hon lärt sig under sina år som verksam läkare och forskare. Det är aldrig för sent att lägga om sina vanor, även när man kommit en bit upp i åren.

Det finns många fördelar och snabba resultat att vinna med små förändringar i ditt dagliga liv som påverkar sömn, kost, motion, stress, alkohol mm, många faktorer som påverkar sjukdomar som diabetes typ 2, hjärtkärlsjukdomar, cancer och demenssjukdom.

Professor Kerstin Brismar forskar i endokrinologi och diabetes vid Karolinska Institutet och har skrivit ett antal succéböcker för att hjälpa människor att leva ett bättre och längre liv. Hon är själv ett levande exempel på att det är möjligt att hålla igång långt upp i ålder, då hon ännu vid 75 års ålder är fullt verksam som läkare, expert och föreläsare.  

Registrera dig här!

När:31 jan, 10.00
Plats:Online - i din mobil, surfplatta eller dator
Pris:Kostnadsfritt för alla!
Övrigt:Har du inte fått ett mail med registreringslänken, leta gärna bland skräpmailen.

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Kärleksbrev till mina politiker!: Hej Irene Lundqvist Svenonius, Anna Starbrink, Björn Eriksson, Sara Östberg, Lars Rådén och Johan Bratt! Hjärnspöken håller hov om natten, på dagarna är det bara hunden och jag som hörs. Efter... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520