Exklusiv förhandsvisning The Farewell, Stockholm

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Erbjudandet gäller för dig som är medlem i 1,6 & 2,6 miljonerklubben

        

The Farewell

Billi (Awkwafina) blir hemkallad från New York till släkten i Changchun. Fastän de vet att familjens matriark, farmor Nai Nai, bara har veckor kvar att leva har de bestämt att inte låta Nai Nai själv få veta att hon är sjuk. Ett bröllop används som förevändning för att familjen ändå ska kunna samlas och ta farväl. The Farewell är en rolig och rörande familjeskildring baserad på en verklig lögn.

I regi av Lulu Wang och med komedistjärnan Awkwafina (Ocean’s 8, Crazy Rich Asians) i huvudrollen. Filmen har blivit en av årets mest omtyckta uppstickare hos både biopublik och kritiker. Den är en favorit inför Oscarsgalan.

 

Dramakomedi | USA | 100 min
Manus & regi: Lulu Wang
Medverkande: Shuzhen Zhao, Awkwafina och X Mayo.
Språk: engelska/mandarin

Biopremiär: 10 januari 2020

Anmäl dig här!

Länk till trailer: https://www.youtube.com/watch?v=kgJT_9IGqsA

OBS! Erbjudandet gäller dig som är medlem (plus en vän) i 1,6 & 2,6 miljonerklubben. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Ingen biljett kommer att skickas ut. Vi tar emot med namnlista vid entrén till Biografen. Tänk på att meddela om du får förhinder så att en annan medlem kan få din plats.

Denna exklusiva förhandsvisning är en gåva från NonstopEntertainment till dig som är medlem – men skänk gärna en gåva för kvinnors hälsa till insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa. Märk din gåva med ”The Farewell”.

Swish: 123 900 1520, BG: 900-1520, PG: 90 01 52-0

Tack för din gåva!   

          

När:8/1 2020, klockan 18:00-20:00, entrén öppnar 17.30
Plats:Skandia, Drottninggatan 82, Stockholm
Pris:Fri entré
Övrigt: Erbjudandet gäller dig som är medlem plus en vän.

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Kär i en spruta: Jag är annorlunda. Jag har fått vaccin. O jag är offentligt smygkär i min nya Dr. George Kry, som skrev upp mig på hemliga överraskningslistan - Riskgruppslistan, för symptom som jag inte... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520