Sommartävlingar!

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Anrika Hotell Havsbaden

–en ljuvlig upplevelse för alla sinnen 

           

Redan 1903 tog hotellet sina första andetag. Det var grunden till vad som skulle komma att bli anrika Hotell Havsbaden i Grisslehamn. Sedan dess har det hänt mycket och nu, mer än 100 år senare, har hotellet genomgått en rejäl ansiktslyftning och slår nu upp dörrarna till ett fantastiskt härlig hotell som inte bara fått ett ljuvligt spa utan som numera är en helhetsupplevelse för alla sinnen.

Trädgården bjuder på avslappnat poolhäng i sköna liggstolar och dagbäddar, restaurangen dukar upp såväl generös lunchbuffé som smakfull och vällagad á la carte på kvällen och rummen bjuder på all tänkbar bekvämlighet. Vill man skämma bort sig lite extra är sviterna verkligen värt det! För oss som älskar att röra på oss i naturen är en promenad längst med vattnet och genom skogen till Albert Engströms ateljé och museum en trevlig utflykt. Eller varför inte en båttur till Åland! Hotell Havsbaden har blivit riktigt, riktigt fint och är en trevlig vistelse för hela familjen.

Vill du vara med och tävla om en övernattning med middag och spa?

Klicka här!  Tävlingen pågår fram till 1 aug-19. Vinnaren meddelas per mail.

 

Sommarfin! Passa på att vinn härliga produkter för hår och hud!

                 

Vi tävlar ut lyxigt hudvårdskitt med Loelles ekologiska arganolja, bodyscrub från Elemis och ett lyxigt minisett från Priori.

Vill du vara med och tävla, klicka här! 

Tävlingen pågår fram till 1 aug-19. Vinnaren meddelas per mail.

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Kär i en spruta: Jag är annorlunda. Jag har fått vaccin. O jag är offentligt smygkär i min nya Dr. George Kry, som skrev upp mig på hemliga överraskningslistan - Riskgruppslistan, för symptom som jag inte... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520