Mat & Mingel med Mod och Mode

I vackra Grand Clarions lokaler hade vi en fantastisk glad måndagkväll! Livskvalité på högsta nivå, för både kropp och själ.

Stina Sjöström bjöd in oss med sommartallrik och Rosé i restaurangen, som följdes av högt tempo med musik och modevisning, för både män och kvinnor. En härlig stämning  infann sig med en gång! Eftersom vi i Helsingborg inte har modevisning på programmet på Women in Red galan, så sparar vi detta till just här; vår avslutning innan sommaren, just här den 23 maj.

Efter kaffet- tog vi plats i konferenssalen och lyssnade på Marie Vila, fd entreprenör  – Life and Business eller Life in Business – som med sitt mod vågar trotsa de gamla näringslivskorridorerna och principerna för att skapa det nya tidens företagande. Hon följde hjärtat, och bor nu i både Albanien och Sverige. Vi blev alla så entusiasmerade av hennes val, så det blir kanske en resa till Albanien med Marie som guide, framöver!

Vårt kulturinslag denna gång var Annika Malmgren, besjälad verksamhetschef på Sofiero, ett av Helsingborgs stoltheter sommartid, och vackra arv från ”gamle kungen”. Hon bjöd in oss med ett härlig reportage om hur vi firar 150 års jubileum här under hela året .

Söndagen 3 juli finns 1,6 & 2,6 miljonerklubben med i Sofiero Classic Cars- där vi ordnar en hattparad! Inbjudan skickas längre fram!

Avslutningsvis blev det överraskningar i form av goodiebags, dragning i lotteriet med lyckliga vinnare av presentkort med mode, produkter från Yves Rocher, sommarböcker, övernattning och brunch på Grand, Bad/bastu biljetter mm. Alla vi andra blev belönade med godbitar i goodiebag! Och modetidning från Hbgförlag på alla stolarna!

Vi tackar för allt fint samarbete, det vi har- det har vi i Helsingborg! 

 


Stort jubel för våra fantastiska mannekänger

 

Kungen kommer till Helsingborg!

Verksamhetschefen Annika Malmgren berättar vad som händer under 150-års jubilumsåret.

 

 
T.v Karin och Maud står redo vid incheckningen!

T.h Ulla är i full gång med lotterna!

 

Vilken härlig publik!

 


Eva Möller, ambassadör 1,6 miljonerklubben tackar Stina på Grand, Marie, Annika och Annelie, Stentröms-  för en härlig kväll!