Fantastiska dagar på Bokmässan i Göteborg.

Bokmässan i Göteborg är Nordens största mötesplats för bok- och biblioteksbranschen och Europas näst största i sitt slag. I år var den ungerska litteraturen i centrum.

Under fyra härliga, inspirerande, intensiva och roliga dagar arbetade våra fantastiska kontaktpersoner och volontärer i Göteborg med att berätta om föreningen sälja armband, böcker, pins och värva många nya medlemmar. 84 st nya medlemmar blev det.

Annette Lefterow, Maria Wells, Pernilla Cowan och Lotta Lewenhaupt medverkade på flera uppskattade monteraktiviteter. Annette berättade om sin bok ”Din guide till Wellness”, Maria och Pernilla berättade om sin novellsamling 12 min och Lotta pratade om sin bok Stilguiden.

På Forskartorgets scen hade vi seminarium om ”Livstilens betydelse för vår hälsa”

Mattias Lorentzon, professor i endokrinologi och specialistläkare inom osteoporos och Mats Halldin, doktor på livsstilstils mottagning på KI, berättar om betydelsen av att ändra sin livsstil för ett friskt, hållbart och långt liv. De förklarar hur hjärt- och kärlsjukdom drabbar både kvinnor och män, men fler kvinnor får ingen diagnos eller behandling. De berättar också om vikten av motion och bra mat.

Vi arrangerade även en Författarsalong på Quality Panorama Hotel med författarna Anna Mannheimer, som berättade om sin bok ”Mitt liv som gift” och Annette Lefterow som talade om sin bok ”Din guide till wellness”. Det blev en kväll med humor, många skratt, handfasta verktyg, frågestund och mingel.

Vi planerar redan för en ny fantastisk mässa nästa år och tackar alla medverkande för i år!