Hälsodagen i Malmö

Vilken härlig Hälsodag det blev den 20 sep. Nästan alla av de som deltog kände sig väldigt nöjda och uppfriskade efter hälsodagens alla aktiviteter.

Christina Nilsson inledde som konferenciär och hon höll i trådarna under hela dagen.
Utställartälten stod på plats utomhus med sina erbjudanden. Inomhus föreläste kiropraktor Thom Dahlberg och pilatesexperten Charlotte Almö inom sina respektive områden.

I en del av caféet kunde man mäta sin kroppssammansättning, kolla sin puls och blodtryck, och även avnjuta av en stunds indisk huvudmassage.

Vädret skojade (!?) lite med alla och det regnade rejält mellan 11 och 12.30… men tack vare uppfinningsrikedom så blev det nya lösningar så programmet flöt på, tack vare att det kunde vara inomhus på motionscentrat. En stor eloge till både de motionärer som gav sig ut i ösregnet, och de volontärer som ville visa sina aktiviteter; det var disc-golf, stavgång och löpning samt vad man kan göra på utegymmet.

Desto mer underbart blev det när solen äntligen kom fram! Då intog alla gräsplanen och musiken flödade från högtalarna. Vi jympade, dansade Chakra Balance och gjorde yoga. En härlig promenad blev det också runt om på det gröna, sköna naturområde som Bulltofta är.

Som avslutning lyssnade de på f.d Fröken Sverige Johanna Lind Clausen om hur man kan behålla sin skönhet med stigande ålder. Att Johanna är ett lysande exempel på detta såg man också.

En av de som gick Tipsrundan fick äran att ta hem 1:a priset; en sprillans ny, röd Cresent/Monark-cykel! Memira ögonkliniker sponsrade också med en välfylld goodiebag och så ett flertal biobiljetter delades också ut till den svenska filmen ”Min lilla syster”.

Det blev, trots regn & rusk, en skön, grön dag som gick i hälsans tecken och en massa därtill, allt för att må bättre!