Vi stödjer Star for Life

Star for life har sedan 2005 bedrivit en intensiv kamp mot spridningen av hiv/aids i Sydafrika och Namibia. Organisationen arbetar långsiktigt och målmedvetet genom att stärka barn och ungdomars självförtroende och inre kraft samtidigt som man ökar medvetenheten om hiv/aids. Därmed utrustar man unga människor med såväl livsviktig kunskap som den mentala styrka som krävs för att man ska kunna använda den. Det leder till en ökad självkänsla, en tro på framtiden och att eleverna kan ta ökat ansvar för sina liv.

Förutsättningarna för barn och ungdomar är svåra i provinsen. Cirka 35 procent av befolkningen är hiv-positiva, 75 procent är arbetslösa och 60 procent lever på mindre än en dollar om dagen. Målet är att barn och ungdomar kan få leva ett aidsfritt liv.

Donera pengar till Star for Life på Pg 90 01 61-1

Läs mer på www.starforlife.se

Vill du donera så kan du även använda plusgironumret till 1,6 miljonerklubbens insamlingsstiftelse för kvinnors hälsa, Pg 4 29 79-5. Märk gåvan ”Star for Life” så öronmärker vi bidragen, samlar ihop dem och skickar därefter summan till Star For Life. Tack för att du hjälper ungdomar till ett bättre liv!