PROJEKTKOORDINATOR OCH WEBBANSVARIG SÖKES

Nyheten publicerad: 2018-03-13

PROJEKTKOORDINATOR OCH WEBBANSVARIG SÖKES

1,6 & 2,6 miljonerklubben behöver nu förstärkning av en erfaren webb-och produktionsinriktad projektkoordinator för våra digitala kanaler och vårt printmaterial. Relationen och dialogen med våra 28 000 medlemmar är central och sker kontinuerligt främst via våra digitala kanaler. Tempot är högt och atmosfären är inspirerande. Du är strukturerad med glimten i ögat. Här är det högt i tak!

ROLLEN INNEBÄR:
Grundläggande webbkunskaper i HTML och gärna SEO-optimering. Hemsideplattformen i nuläget är ASP.net. Planer finns att gå över till Wordpress. Gärna känsla för layout och kunna producera i InDesign, enklare bildhantering i Photoshop och hantera Illustrator. Vi använder Mac.

Vara tekniskt behjälplig till övriga kollegor i IT frågor.

Förmåga att kombinera kreativitet med analytiskt tänkande och mätbara resultat. Grundläggande förståelse för webbanalys och kundlivscykel 

Meriterande

Redigering och förbättringar av text och form.

Kunskaper i videoredigering.

Produktion av PowerPoint.

 

Vi erbjuder dig ett fantastiskt roligt och omväxlande arbete. Vi finns i hela norden och har systerföreningar i Europa.  Dina blivande kollegor och kunder är ett glatt gäng som jobbar sammansvetsat med något vi verkligen brinner för. Vi förutsätter att kvinnor och hälsa utgör en självklar del av din vardag.

Tjänsten är en heltidstjänst.

1,6 & 2,6 miljonerklubben sitter i trevliga och ljusa lokaler nära Stureplan, centralt i Stockholm. Vi är engagerade och brinner för att nå vårt övergripande mål: Att alla kvinnor ska ha bästa tänkbara livskvalitet och hälsa!

 

Välkommen med din ansökan till Louise Yourstone Tegborg louise@1.6miljonerklubben.com  före måndagen den 9 april 2018.

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

Omfamna din frustration - den är din känslobarometer in action!: Inte för att jag någonsin skriver bloggar som jag inte har en stark vision med, med dagens blogg är oerhört viktig att reflektera över, för idag ska det handla om frustration, och det är alltför må... Läs mer »

Annonser

Bungypump

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
MatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABMathem i Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAstellas Pharma ABAmgen ABBayerPeptonic Mediacal ABScandicDermoshopBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika