Underbar kväll i Kalmar

Nyheten publicerad: 2017-03-22

En underbar syn mötte mig när jag kom till Porten. Glada, pratande kvinnor står i kö utanför dörren och väntar på att bli insläppta. Redan där fylls hjärtat av glädje. Det är första gången som vi har Woman in Red i Kalmar. Inne i lokalen glittrar det från alla ljus och framdukade glas. Det är en vacker lokal att vara i. Snart fylls den med vackra kvinnor, en del klädda i rött. 

  

Susanne Engström Jacobsson hälsar alla hjärtligt välkomna. Professor Lisa Juntti-Berggren öppnar upp kvällens program med sin klokhet kring hur vi ska ta hand om vårt hjärta på bästa sätt. Alexandra Charles berättar om sitt hjärtebarn, 1.6 / 2,6 miljonerklubbens födelse och liv. Sol och vindar från Färjestaden, Annika Samuelsson med sina 7 mannekänger visar oss vårkläder, som bara flödar ut i hjärtrött mot slutet.

Komikerna Magnus Kviske och Adam Lindroos och Anders Brandel fyller våra hjärtan med humor. Lill Lindfors med gitarristen Mats Norrefalck sjunger och spelar ljuv musik som ger ro i våra hjärtan. Själv berättar jag om den otroliga resan till Zululand i Sydafrika som Alexandra, jag och 11 till just kommit hem ifrån och som fyllt mitt hjärta  med värme och glädje. Tillsammans avslutar vi denna innehållsrika kväll med att sjunga 1.6 miljonerklubbens egen sång, komponerad av Lill. Häftigt.

 

Kvällens tack-present-utdelare var Lena Danielsson. 

Ett alldeles extra stort tack vill jag skicka till Ulla Larsson och hennes medarbetare i köket. Ni är helt otroliga på att laga hjärtegod, annorlunda och smakrik mat. 

Tack alla ni som kom och förgyllde denna kväll och bidrog till att vi kan bidra till hjärtforskningen. 

 

Vid pennan Marie-Louise Hagström
hagstrom@egenutveckling.se

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

Hållbart tänkande: Följ mig på/gilla min facebook sida för boken SÅ KLART! Hur Du & Attraktionslagen blir ett vinnande team @attraktionslagenochdu Ny vecka - nya möjligheter! Även plats för nya tankemönster! Förra... Läs mer »

Annonser

Arken Hotel & Art Garden Spa | Hôtel Eggers | Varbergs Stadshotell & Asia Spa