Woman in Red Enköping

1,6 & 2,6 miljonerklubben genomförde igår Woman in Red i Enköping. Eventet, som ägde rum i EGALIA advokatbyrås lokaler, drog fullt hus och en mycket entusiastisk och positiv publik, många klädda i rött till stöd för kampanjen.

Vi bjöds på föredrag av Mattias Lidin, Nina Johnston och Sophe Hagelin på temat livsstil, hjärtforskning och ekologisk hudvård.

Eventet genomfördes för andra gången i Enköping. I år fick vi förmånen att samarbeta med lokala företag, som engagerade sig för att bjuda publiken på en helkväll. Jacob von Ehrenheim sponsrade eventet genom att bjuda samtliga deltagare på Grönsöö musteris lokalproducerade äppelmust och en premiär för musteriets nya produkt: Grönsöö sparkling. Marie Asplund, Asplunds blommor, visade oss valda delar ur sitt sortiment och sponsrade våra föreläsare med varsin vårbukett. Annas nagel- och skönhetssalong bjöd våra deltagare på handmassage och ATD Fragrance lät oss pröva vårens nya dofter. Restaurang Esset levererade vår utsökta buffé och Marinas boutique visade oss tre underbart vackra röda långklänningar. Tre lyckliga vinnare vann priser skänkta av Marinas boutique och ATD Fragrance.

Paula Ternström avslutade en lyckad kväll genom att bjuda in publiken till bollywood-dans och försåg oss med ny energi, som smittade av sig till samtliga. En alltigenom hellyckad kväll!

Tack alla som deltog!