Fullsatt kväll i Linköping

Vi började kvällen med en mycket intressant föreläsning om förstoppning, ett vanligt besvär som många av oss kanske helst inte pratar högt om. Men det bör vi göra! Jenny Sjödahl, leg. fysioterapeut och medicine doktor vid Linköpings Universitet, och Susanna Walter, överläkare på Gastroenterologiska kliniken, US Linköping, gav oss information och verktyg för att hantera och förebygga tarmbesvär på bästa sätt.

 

Elisabeth Wallin, inspiratör, författare och uppskattad föreläsare fortsatte sedan kvällen med att prata om mod, vägval, glädje och drömmar. Hon delade med sig av strategier som bidrar till att inspirera och motivera både sig själv och andra.

 

Efter en paus där vi bjöds på en matig smörgås, pratade Helena Cewers, sexolog och barnmorska, med en humoristisk ton om vår sexualitet och våra hormoner, och om deras inverkan på vår hälsa.

 

Som en härlig avslutning på en inspirerande och lärorik kväll kom Monika Hallberg, som var finalist i TV-programmet Sveriges Mästerkock 2014 och pratade om mat.

 

Ett stort tack till alla er som kom och till Wivi-Ann Heurlin-Krantz, vår fantastiska värdinna för kvällen!

 


Fr v. Wivi-Ann Heurlin-Krantz, Monika Hallberg och Elisabeth Wallin

 


Fr v. Jenny Sjödahl och Susanna Walter