Träffa våra lokala kontaktpersoner

 

Från Luleå i norr till Helsingborg i söder finns ett nätverk av kontaktpersoner som med engagemang, entusiasm och stor handlingskraft arrangerar olika typer av evenemang på sina respektive orter. Vem är personen bakom namnet och varför har just hen valt att bli kontaktperson? Här kommer vi med tiden att presentera våra kontaktpersoner och först ut är Eva Möller i Helsingborg och Cecilia Grave i Ystad.

 

Möt Gert i Malmö!

Gert Tornberg är vår man i Malmö som varje månad bjuder in till omtyckta kulturella salonger. – För mig är det viktigast att få hjälpa – både kvinnor och män.

 

Läs hela intevjun

 

Möt Marianne i Luleå!

Marianne Blomqvist är som klippt och skuren
för rollen som kontaktkvinna i Luleå där hon är en känd profil efter att i åratal ha varit ägare till två boutiquer med damkläder. 

 

Läs hela intervjun

 

 

Gerda Strömberg Nielsen i Sundsvall

– Mitt intresse för hälsa fick jag med mig med modersmjölken – från min barndom i Tyskland.

Gerda blev tidigt medlem i 1,6miljonerklubben och det var under ett höstseminarium i Stockholm som hon för första gången kom i kontakt med Alexandra Charles.

 

Läs hela intervjun

 

Christina Nilsson i Malmö

 

Christina Nilsson lägger mycket fokus på att ta hand om sin kropp och själ – men hon tycker inte man behöver glömma bort det yttre för det. Det går att balansera en inre och yttre livsstil,
tycker hon.

 

Läs hela intervjun

Monica Wahlgren i Örebro

Monica Wahlgren är tillsammans med Margareta Svidén en av två kontaktkvinnor i Örebro. Där är de ett tätt team som jobbar hårt för att sprida information om 1,6miljonerklubben. När Monica fick frågan av Alexandra Charles om hon ville vara kontaktkvinna kom svaret snabbt.

 

Läs hela intervjun

 

Wivi-Ann Heurlin Krantz i Linköping

2005 följde Wivi-Ann Heurlin Krantz med på en resa till Spanien i vår regi. Redan på flyget började hon och Alexandra prata och där och då såddes fröet till Wivi-Anns framtid som kontaktkvinna i Östergötland.

Läs hela intervjun

 

Cecilia Grave i Ystad

Med ett hjärta som klappar för hälsa och livskvalitet och med sin gedigna bakgrund inom sjukvården, är Cecilia Grave som klippt och skuren för sin roll som kontaktkvinna i Ystad.

Läs hela intervjun

Eva Möller i Helsingborg

Eva Möller ser sitt engagemang i föreningen som en chans att göra skillnad – tillsammans kan vi förändra. Eftersom hon tidigare har jobbat som projektledare och informationschef på Nationalencyklopedins kunskapspris är hon van att arbeta med både kunskaps- och kommunikationsfrågor.

Läs hela intervjun