Lunch hos Landshövdingen i Karlskrona

Nyheten publicerad: 2018-05-03

Med anledning av 1,6 & 2,6 miljonerklubbens 20 – årsjubileum, blev vi exklusivt inbjudna till lunch hos Blekinge Läns Landshövding Sten Nordin, på Residenset i Karlskrona den 5 april.

En lunch där vi även fick lyssna på Victoria Carlsson – Wahlgren, Jämställdhetsexpert och arbetar på Länsstyrelsen i Karlskrona. Hon gav en intressant inblick i arbetet och hur det ser ut ibland annat Blekinge Län kring hälsan gällande rökning, alkohol, frukt och grönt och psykisk ohälsa kring suicidiet.

Vi fick även höra Sten Nordin tala om hur viktigt det är att med forskning och att vi gör ett fint arbete för kvinnor, och män. Han pratade även  Blekinge, Karlskrona och att bo på residenset, där han även verkade som guide då vi fick en rundvandring i residenset.

Till stor glädje fick vi även lyssna på Alexandra Charles von Hofsten, som berättade om klubben och dess verksamhet. Och betydelsen för fortsatt forskning på kvinnors hälsa, och vad vi kan själva kan göra för att bidra till den.

Vi fick avnjuta en alldeles fantastisk vegetarisk buffé med kaffe och choklad. Stort Tack till Sten Nordin med fru Hanna Hesser Nordin.

 

Mira Mathesdotter och Alexandra            Alexandra Charles von Hofsten                                                                                       berättade om klubben 

 

 

Ulf Svensson , Monica Svensson och Mira Mathesdotter och Alexandra 

Lunch residenset Sten Nordin

Blogg: Maria Roswall

Maria Roswall

Hattkryssning, Almedalen och sommar!!!: Vilken underbar försommar vi har fått! Här på kansliet har vi i vanlig ordning hunnit med en hel del, bland annat firade vi in sommaren med en fantastiskt rolig och fin kryssning med M/S Birka. Ali... Läs mer »

Annonser

Efemina - Lösningen för dig som lever med ansträngningsinkontinens
Arcamea - Vår berättelse

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
HemfridBioGaiaMatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABMathem i Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAstellas Pharma ABAmgen ABBayerPeptonic Mediacal ABScandicDermoshopBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika