Women in Red i Östersund 8 mars

Nyheten publicerad: 2018-04-10

Women in Red i Östersund 8 mars

Enligt tradition i Östersund höll vi årets Women in Red på internationella kvinnodagen. Med ett glittrande Östersund för våra fötter gick arrangemanget av stapeln på Östersunds Skybar Arctura. Efter en härlig middagsbuffé med tillhörande mingel fick vi lyssna till våra gästande specialistläkare, Hjärtspecialisten Bo Friberg från Östersunds Sjukhus som berättade om "Kvinnlig hjärtsjukdom". Från Göteborg gästades vi av Tommy Berglund, Specialist inom internmedicin och han beskrev vad som händer under "Vägen till det sviktande hjärtat". För att underhålla oss hade Regina Lund bjudits in till vårt evenemang. Regina tog oss med storm och delade med sig av historier ur såväl karriär som livet i stort. Bjöd på en härlig musikupplevelse varvat med lite "bus" - en energikick! Vi kunde via våra fantastiska prisgivare bjuda på ett fint lotteri. Som avslutning på kvällen fick vi en härlig modevisning med vårens trender via Boutique MaLou. Vi gick nöjda hem efter en lyckad kväll både som deltagare och arrangörer!

Vid pennan Pia och Raya

 

Regina Lund - att välja bland

Bo Friberg, hjärtspecialist Östersund

Tommy Berglund, Specialist internmedicin Göteborg

Publikbild

Vår kontaktkvinna Raya Vestlund och Regina Lund

 

 

Blogg: Maria Roswall

Maria Roswall

Hattkryssning, Almedalen och sommar!!!: Vilken underbar försommar vi har fått! Här på kansliet har vi i vanlig ordning hunnit med en hel del, bland annat firade vi in sommaren med en fantastiskt rolig och fin kryssning med M/S Birka. Ali... Läs mer »

Annonser

Efemina - Lösningen för dig som lever med ansträngningsinkontinens
Arcamea - Vår berättelse

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
HemfridBioGaiaMatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABMathem i Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAstellas Pharma ABAmgen ABBayerPeptonic Mediacal ABScandicDermoshopBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika