Reportage Woman in Red Stockholm 12 mars 2018!

Nyheten publicerad: 2018-03-29

Vilken fantastisk kväll!

Vilken fantastisk kväll! Fullsatt på Oscars! Moderator var Alexandra Charles, ordförande i 1,6&2,6 miljonerklubben.

Den 12 mars bjöd vi in till Woman in Red på Oscarsteatern i Stockholm, En härlig kväll med kvinnohjärtat i fokus - där alla hade ett leende på läpparna. Vi fick möjlighet att sprida kunskap om allt som rör kvinnors hälsa. Socialminister Annika Strandhäll (S) delade ut Kvinnor & Hälsas stipendier till tre unga forskare inom kvinnohälsa.

En av föreläsarna var professor Karin Schenck-Gustafsson som informerade om de senaste forskningsresultaten på kvinnohjärtat. Forskning varvades med musik av bl a Tommy Körberg och Loa Falkman. Kvällen innehöll även ett varmt och hjärtligt bröllop på stora scenen.

Kvällen avslutades med en modevisning med välkända artister som visade upp kvinnor i rött. Det blev en kväll för ett friskare, gladare och hälsosammare kvinnohjärta. 

 

Se vår film från YouTube, klicka här! Producent och produktion Tomas Holm, DiPiX Film & TV AB.

 

 

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

Omfamna din frustration - den är din känslobarometer in action!: Inte för att jag någonsin skriver bloggar som jag inte har en stark vision med, med dagens blogg är oerhört viktig att reflektera över, för idag ska det handla om frustration, och det är alltför må... Läs mer »

Annonser

Arcamea - Vår berättelse
Bungypump

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
MatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABMathem i Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAstellas Pharma ABAmgen ABBayerPeptonic Mediacal ABScandicDermoshopBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika