Reportage Woman in Red Stockholm 12 mars 2018!

Nyheten publicerad: 2018-03-29

Vilken fantastisk kväll!

Vilken fantastisk kväll! Fullsatt på Oscars! Moderator var Alexandra Charles, ordförande i 1,6&2,6 miljonerklubben.

Den 12 mars bjöd vi in till Woman in Red på Oscarsteatern i Stockholm, En härlig kväll med kvinnohjärtat i fokus - där alla hade ett leende på läpparna. Vi fick möjlighet att sprida kunskap om allt som rör kvinnors hälsa. Socialminister Annika Strandhäll (S) delade ut Kvinnor & Hälsas stipendier till tre unga forskare inom kvinnohälsa.

En av föreläsarna var professor Karin Schenck-Gustafsson som informerade om de senaste forskningsresultaten på kvinnohjärtat. Forskning varvades med musik av bl a Tommy Körberg och Loa Falkman. Kvällen innehöll även ett varmt och hjärtligt bröllop på stora scenen.

Kvällen avslutades med en modevisning med välkända artister som visade upp kvinnor i rött. Det blev en kväll för ett friskare, gladare och hälsosammare kvinnohjärta. 

 

Se vår film från YouTube, klicka här! Producent och produktion Tomas Holm, DiPiX Film & TV AB.

 

 

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

OOOOH så mycket kul att se fram emot!: Förra veckan den 8/3 var jag i Ljusdal och föreläste för ett gäng underbara kvinnor tillsammans med intressanta begåvade och härliga medaktörer. Alltid lika trevligt att träffa er ute i landet! <3 ... Läs mer »

Annonser

Bungypump
Efemina - Lösningen för dig som lever med ansträngningsinkontinens
Arcamea - Vår berättelse

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
ArcameaHemfridBioGaiaMatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABSaxå BrukVinkällaren GrappePfizer ABMediRätt ABAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika