Vilken kväll det blev i Linköping

Nyheten publicerad: 2018-03-15

Woman in Red i Linköping

Vilken kväll det blev i Linköping. 550 betalande gäster, kvinnor och en och annan man, ca 30 utställare och ett gäng volontärer fyllde Konsert&kongress i Linköping med mycket större utställningsyta än tidigare.

 

Vimlet vid registrering och hos vissa utställare och Ros till våra deltagare

 

Wivi-Ann Heurlin-Krantz hyllades på sin födelsedag av och Alexandra Charles                 

Utställare var flera föreningar, egenföretagare med varor som tilltalar kvinnor, reseföretag mm.mm. Region Östergötland hade bla information om den digitala journalen. Utställare och huvudsponsor var Swedbank.

Kvällen inleddes av Alexandra som gjorde en expose´ över 20 år med 1,6miljonerkubben. Programmet innehöll vidare bla två hjärtföreläsningar med Karin Schenck-Gustafsson och Azad Najar som forskar på ett mekaniskt hjärta, som troligtvis kan opereras in på människan om två år om det fortsatta forskningsarbetet faller väl ut. Carina Perenkranz framförde en sketch om hur det kan bli om man blir felopererad med många härliga skratt som resultat.

Cajsa Warg, Charles Emil Hagdahl och Louise Ridderström

Cajsa Warg mötte Charles Emil Hagdahl och verksamhetsledaren för Östgötamat Louise Ridderström i ett samtal om mat och näringslära då och nu. Linköpings egen kåsör Carina Glenning kåserade om livet efter 50+ och det blev många glada skratt med igenkänning.

Kvällens lotterier med otroligt fina vinster bla flyg för 4 till Amsterdam med KML inbringade drygt

 Eva Sundberg och Bo Mellqvist, 2 av lottförsäljarna. en liten del av vinstbordet.

36 000 till forskningen. Efter modevisning både med vardag och festmode avslutade vi kvällen med konsert med Lill Lindfors och Mats Norrefalk, som alltid i bästa form

 

Wivi-Ann Heurlin-Krantz och Elisabeth Nilsson landshövding 

Wivi-Ann pratar med Carina Perenkranz efter hennes monolog

Tack alla besökare, sponsorer, medverkande och volontärer för fint arbete denna kväll. Vi ses på Woman in red 2019

Från vänster Louise Ridderström, Östgötamat, Helena Balthammar borgmästare, Elisabeth Nilsson landshövding och Kristina Zetterström länsråd

Fotograf Karin Ericsson 

Vid pennan Wivi-Ann Heurlin-Krantz

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

OOOOH så mycket kul att se fram emot!: Förra veckan den 8/3 var jag i Ljusdal och föreläste för ett gäng underbara kvinnor tillsammans med intressanta begåvade och härliga medaktörer. Alltid lika trevligt att träffa er ute i landet! <3 ... Läs mer »

Annonser

Bungypump
Efemina - Lösningen för dig som lever med ansträngningsinkontinens
Arcamea - Vår berättelse

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
ArcameaHemfridBioGaiaMatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABSaxå BrukVinkällaren GrappePfizer ABMediRätt ABAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika