Medlemsförmåner

 

 

 

 

Cirkus Scott och piraterna

Ta med hela familjen på årets succéföreställning - Cirkus Scott och piraterna. Ett fartfyllt piratäventyr som rosats av en enig publik och kritikerkår. Som medlem i 1,6 & 2,6 miljonerklubben får du se föreställningen till specialpris. Cirkus Scott stödjer även föreningens arbete genom att skänka 25 kr för varje såld biljett.

Erbjudande: 1st logebiljett för endast 350:- (ordpris från 480:-). 1st 1:a parkettbiljett för endast 250:- (ordpris från 360:-). 1st 2:a parkettbiljett för endast 220:- (ordpris från 330:-).
Datum: 3 juli-14 september 2014.
Plats: Besök www.cirkusscott.se eller ring 08-667 09 80 för mer information och turnéplan.
Biljetter: Kan bokas via www.cirkusscott.se/1-6miljonerklubben eller genom att ringa 08-667 09 80.

 

 

Dramaten: halva priset på andra raden

Med 1,6 miljonerkubbens medlemskort kan du gå på Dramaten varje vecka och betala halva priset på andra raden i mån av plats. Rabatten gäller för Dramatens ordinarie produktioner (ej gästspel och konserter).

Pris: 50-75 kr per biljett (ord.pris 100-150 kr).
Datum: tisdag till söndag under år 2014. Gå in på www.dramaten.se för att se vad som spelas.
Plats: Stora scenen, Dramaten, andra raden.
Biljetter: Kan endast bokas i biljettkassans, tel 08-667 06 80 eller på Dramaten vid Nybroplan. Biljettkassans ordinarie öppettider: tis-lör 12-19, sön 12-16. Telefonbokningen är öppen tis-lör 12-17, sön 12-15. Erbjudandet gäller samma vecka som du vill se föreställningen. Vänligen visa ditt medlemskort i kassan.


 

BungyPump fjädrande träningsstavar med inbyggt motstånd

BungyPump - träningsstav med cirka 20 cm inbyggd fjädring och motstånd mellan 4 och 10 kilo. Med BungyPump tränar du både kondition och styrka på en och samma gång och ökar förbränningen upp till 77% jämfört med vanlig promenad. Passar alla och ger effektiv träning för hela kroppen, var och när du vill.

Träffa oss i vårt tält på Hälsodagen i Stockholm 31/8 och låt våra duktiga instruktörer inspirera dig till härlig utomhusträning. Ta med dina BungyPump-stavar så får du tips och råd om hur du kan använda de på bästa sätt.

Beställning: www.bungypump.e-butik.se
Pris: Som medlem i 1,6 & 2,6 miljonerklubben får du 10% rabatt på alla stavmodeller i webbshopen. t.o.m. 31/12 2014. Ange rabattkoden: MILJONER
Mer info:
www.bungypump.se

 

 

Sommarteater i Åkersberga: Hör du inte att bullarna jäser

Suzannes servering frestar med goda bullar, rocken roll, bugg och svängig dansbandsmusik! Postmannen Pär kommer denna sommardag med sitt kärleksbrev till sin Suzanne, men också ett annat brev som inte är lika romantiskt. Kommuntanten har nämligen bestämt att serveringen måste stängas för gott då en stor motorväg ska byggas precis där.

Medlemspris: 100 kr per vuxenbiljett (ord.pris 150 kr). Barn 2-12 år 60 kr (under 2 år fri entré)
Datum: 7 juni kl: 11 och kl: 14 samt 8 juni kl: 17. Även den 15 augusti kl: 17 samt 16 augusti kl: 11 och 14
Plats: Ekbacken i Åkersberga, Centralvägen 55.
Biljetter: Kan bokas via info@kulturforeningenlivat.se eller köpas direkt på plats. (Biljettkassan är öppen en timme innan föreställningen börjar.) För mer information besök: www.kulturforeningenlivat.se Ange "1,6 miljonerklubben" när du bokar.

 


 


Intimvård från Ellen: Probiotisk Utvärtes Intim Crème

– Fräsch intimkänsla hela sommaren

  • Intimcreme med mjölksyrabakterier
  • Skyddar, vårdar och bevarar fuktighet
  • Helt fri från parfym, konserveringsmedel och vatten

Har du hittat just din intimcreme? Ellens egenutvecklade intimcreme har på kort tid blivit många kvinnors favorit. Probiotisk Utvärtes Intim Crème med mjölksyrabakterier är naturlig intimvård för kvinnor i alla åldrar. Intimcremen är resultatet av svensk forskning och har utvecklats speciellt för att skydda och smörja den känsliga huden och slemhinnorna i det yttre intimområdet. Den är baserad på vegetabiliska fetter och oljor och är helt fri från parfym, konserveringsmedel och vatten. Prövad av testgrupp bland 1,6 & 2,6 miljonerklubbens medlemmar!

Sommarerbjudande: Just nu har vi ett riktigt fördelaktigt sommarerbjudande. Pris: 99 kr, fri frakt* (rek. pris 139 kr). Köp idag på ellen.se! Spara 40 kr!

*Erbjudandet gäller t.o.m. 29/6 2014.

 

 

Sweden by Nature - vandringsresor

Vill du uppleva Sveriges vackra natur till fots, vandra i lugn takt genom lummiga eklandskap och karg ytterskärgård? Uppskattar du dessutom en god middag vid dagens slut och en skön säng på ett vackert hotell? Följ då med på en av våra vandringsresor i Östergötland eller Stockholms Skärgård i sommar. I våra resor ingår all mat, transport, boende och guidning under hela resan. Sweden by Nature blev 2011 nominerat till ”Årets Uppstickare” av Rese – och Turistnäringen.

Medlemspris: 4995 kr (ord. pris 5900 kr). Uppge att du är medlem när du gör din bokning.
Mer info: swedenbynature.se eller tel 0723-020302

 

 

Sensi Femme - handske för självundersökning av dina bröst

Hur ofta undersöker du dina bröst? Hur går du tillväga? Visste du att det är bättre att ligga ner när du undersöker brösten?

Varför en brösthandske? Studier har visat att denna handske ökar fingertoppskänsligheten upp till 6 gånger. Självundersökning är det bästa vi kan göra för vår brösthälsa!

Medlemsrabatt: 15%. Uppge att du är medlem i 1,6 & 2,6 miljonerklubben när du gör din beställning.
Beställ via www.sensifemme.se

 

 

KM Beauty Line Clinic

Vi erbjuder sköna, välgörande behandlingar från topp till tå, vi vet att pyssla om sig är viktigt både för hälsa och välbefinnandet, det vill vi förmedla till dig! Nu har vi 25% rabatt på alla våra behandlingar t.o.m. 31/5 och erbjudandet gäller alla medlemmar i 1,6 & 2,6 miljonerklubben.

Medlemsrabatt: 25% t.o.m. 31/5
Boka
via hemsidan www.luxuryskin.se 

 

 

Stockholms Vattengymnastik

Kom och träna i vår varma pool till glad musik, centralt på Kungsholmen. Stärk kroppen med en idealisk, effektiv och skonsam träningsform som passar alla. Vattengymnastiken erbjuds i klassisk form på alla nivåer, Aquapilates, Aquabike och även som fartfylld Aquazumba & Aquadance.


Bokning sker via mail eller telefon: 08-400 20 350 info@vattengymnastik.nu
Medlemsrabatt: 20%. Uppge vid bokning att du är medlem i 1,6 & 2,6 miljonerklubben för att ta del av rabatten.
Plats: Södra Agnegatan 20, Stockholm 

 

 

Probimin kosttillskott

Probimin är ett kosttillskott med mjölksyrabakterier i en unik tablettform som är 100% kvalitetsäkrad. Ett kosttillskott som alla kan äta även gluten- och laktosintoleranta. Här får du en svensktillverkad produkt som har en hållbarhet på 24 månader och en upplösningstid på 120 minuter vilket gör att bakterierna hamnar på rätt plats i tarmkanalen.

Som medlem i 1,6 & 2,6 miljonerklubben får du reducerat pris med 15 % på vår produkt Probimintablett.

Beställning: www.probimin.se
Pris: Som medlem i 1,6 & 2,6 miljonerklubben får du 15% rabatt vid beställning på vår hemsida. (Ord. pris 329 kr). Ange ”1.6miljonmedlem” som rabattkod.
Mer info: www.probimin.se

 

 

Ecco homo - anhörigstöd och demensvård

 

Ecco homo - se människan vänder sig till personer med demenssjukdom och dess närstående som söker flexibla lösningar i sitt egna hem i Stockholm med närområden. Företaget arbetar på privata uppdrag och erbjuder ledsagning, avlastning, socialt stöd eller andra arbetsinsatser enligt överenskommelse med kunden. Ett alternativ för de kunder som inte vill/kan flytta eller blivit beviljad hemtjänst eller vårdplats.
Jag som driver Ecco homo - se människan heter Åsa Löfgren. Jag är diplomerad Silviasyster och har lång erfarenhet inom anhörigstöd och demensvård.


Medlemserbjudande: Prova på två dagar gratis.
Mer info: www.eccohomo.se
Kontakt: silviasyster@eccohomo.se tel 0720-453542

 

 

Hud-och spabehandlingar på Beauty & Spa Centre i Stockholm

Beauty & Spa Centre är praktiksalong till Yrkeshögskolan för Hudvård & Spa.
Här kan du få i alla typer av behandling inom hudvård och spa till generösa priser.
Som t ex en klassisk ansiktsbehandling för 450 kr eller en spabehandling  med scrub, inpackning och massage för 495 kr. Alla våra behandlingar utförs av elever under uppsikt av erfarna handledare.

Som medlem i 1,6 miljonerklubben har du 25 % på alla våra behandlingar må-to mellan kl 9-14.

Plats: Lästmakargatan 10 (våning 3 och 5), Stockholm
Pris: Som medlem i 1,6 miljonerklubben har du 25 % på alla behandlingar må-to mellan kl 9-14.
Mer info: Se Yrkeshögskolan för Hudvård & Spas hemsida

 

 

 

Stockholm Z Center och Dance Connection

Dans är hälsosamt för både kropp och själ! Stockholm Z Center och Dance Connection ligger centralt i Stockholm och erbjuder klasser i Zumba® Fitness, Piloxing och Magdans varje dag. Kom och prova på! Som medlem i 1,6 & 2,6 miljonerklubben får du  träna för specialpriser:

  • Träna Zumba®  (alla olika Zumba® inriktingar), Piloxing och Magdans för endast 70 kr/pass! (ordinarie pris 100 kr).
  • Köp ett 10-gångers klippkort som gäller fram till den sista december för endast 600 kr! (ordinarie pris 1000 kr).

Plats: Sveavägen 128 i Stockholm
Bokning till våra pass sker på www.zumbacenter.se
För mer information vänligen kontakta oss på zumbacenter@live.se eller ring 070-424 51 72.

 

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

Motivation - avgörande om du vill komma fram till mål: Härliga måndag! Började dagen med en powerwalk i absolut ÖS-regn! Avslutade kvällen igår med en - dessvärre inte alltför lång löprunda. Att det ösregnade, var inte tillräckligt stark anledning till... Läs mer »