En doft av sommar..

Av Roxanne Heravi Khajavi Amraée den 2012-06-17 01:40

Hej min vän,

Just nu håller jag på att planera semestern i Paris, min favoritstad att resa till.. Där väntar shopping a la Chanel, Ladurée macarooner och romantiska promenader vid Canal Saint Martin.. Det ska bli helt underbart..

Vädret skiftar till det mildare och solen värmer allt starkare.. Jag älskar verkligen sommaren med allt vad det innebär.. Den himmelska smaken av en söt persika, synen av vackra röda körsbär, doften av bedårande pioner, poolparty och smarriga glasskreationer.. jag gosar med en lekfull hundvalp som bubblar av glädje och sedan tittar jag på en kissekatt som dricker mjölk ur en nappflaska.. Sommaren för mig har alltid varit en efterlängtad årstid förknippad med ljuva drömmar och härliga minnen.. Den här sommaren är dessutom extra speciell eftersom jag och min man har den stora glädjen tillsammans att vänta vårt första barn och känslan är helt magiskt, underbart och precis som en stark förälskelse som ger glada fjärilar i magen och en kittlande värme sprider sig i hjärtat.. Åh.. det ska bli så mysigt när bebisen kommer.. jag längtar så mycket just nu..

Igår kväll var jag tillsammans med mina kollegor på årets första sommarfest på Cortyard Mariott och hade riktigt trevligt.. Nästa vecka är midsommar och jag längtar redan efter den vackra midsommarkransen i håret.. och gissa vem som ska stå för jordgubbstårtorna..

Love

Roxanne

Kommentera

Roxanne Heravi Khajavi Amraée

Roxanne Heravi Khajavi Amraée
Gör: Civilingenjör

Intresse: Ledarskap, konst, piano, film och upplevelser som stimulerar min kreativitet. Dansar klassisk balett.

Hjärtefråga: Jag älskar livet med alla dess härliga färger och dimensioner. Att skapa ljuva minnen och glädje, att vara närvarande och inspirera andra, att ta hand om sin hälsa och livskraft och leva livet till fullo trots alla dess utmaningar är min hjärtefråga.

Kontakt: roxhe426@gmail.com

Våra aktuella bloggar

Bloggarkivet

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Viktig beröring: Jag läser det fina reportaget i DN:s Insidan om beröring av Ussie Hjelm, om varför beröring är så viktigt i alla åldrar för vårt välmående. Både en liten nyfödd bebis och en 90-åring reagerar posit... Läs mer »

Julklappstips

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa

Ge en annorlunda gåva i år - stöd forskningen på kvinnohälsa!
Skänk en gåva på:
www.kvinnorochhalsa.com