En doft av sommar..

Av Roxanne Heravi Khajavi Amraée den 2012-06-17 01:40

Hej min vän,

Just nu håller jag på att planera semestern i Paris, min favoritstad att resa till.. Där väntar shopping a la Chanel, Ladurée macarooner och romantiska promenader vid Canal Saint Martin.. Det ska bli helt underbart..

Vädret skiftar till det mildare och solen värmer allt starkare.. Jag älskar verkligen sommaren med allt vad det innebär.. Den himmelska smaken av en söt persika, synen av vackra röda körsbär, doften av bedårande pioner, poolparty och smarriga glasskreationer.. jag gosar med en lekfull hundvalp som bubblar av glädje och sedan tittar jag på en kissekatt som dricker mjölk ur en nappflaska.. Sommaren för mig har alltid varit en efterlängtad årstid förknippad med ljuva drömmar och härliga minnen.. Den här sommaren är dessutom extra speciell eftersom jag och min man har den stora glädjen tillsammans att vänta vårt första barn och känslan är helt magiskt, underbart och precis som en stark förälskelse som ger glada fjärilar i magen och en kittlande värme sprider sig i hjärtat.. Åh.. det ska bli så mysigt när bebisen kommer.. jag längtar så mycket just nu..

Igår kväll var jag tillsammans med mina kollegor på årets första sommarfest på Cortyard Mariott och hade riktigt trevligt.. Nästa vecka är midsommar och jag längtar redan efter den vackra midsommarkransen i håret.. och gissa vem som ska stå för jordgubbstårtorna..

Love

Roxanne

Kommentera

Roxanne Heravi Khajavi Amraée

Roxanne Heravi Khajavi Amraée
Gör: Civilingenjör

Intresse: Ledarskap, konst, piano, film och upplevelser som stimulerar min kreativitet. Dansar klassisk balett.

Hjärtefråga: Jag älskar livet med alla dess härliga färger och dimensioner. Att skapa ljuva minnen och glädje, att vara närvarande och inspirera andra, att ta hand om sin hälsa och livskraft och leva livet till fullo trots alla dess utmaningar är min hjärtefråga.

Kontakt: roxhe426@gmail.com

Våra aktuella bloggar

Bloggarkivet

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Vilken härlig dag vi hade alla kontaktkvinnor!: Att få träffas och utbyta tankar och idéer vi alla som jobbar tillsammans är alltid otroligt givande och inspirerande. I år är det ju vårt stora jubileumsår, vilket jag hoppas att ni har skrivit up... Läs mer »

Insamling för kvinnors hälsa

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa

Det ska inte vara orättvist att vara kvinna! Forskning på kvinnohälsa släpar efter. Med din hjälp kan vi ändra på det.
Skänk en gåva på:
www.kvinnorochhalsa.com

Annonser

Arcamea - Vår berättelse
BioGaiaMatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABMathem i Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAstellas Pharma ABAmgen ABBayerPeptonic Mediacal ABScandicDermoshopBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika