Vilken Känsla!

Av Susanne Fellbrink den 2012-05-25 00:24

Ja det är titeln på min nya skiva som släpptes i veckan.

Och det är verkligen en makalöst skön känsla att efter många månaders process med att först uppleva, leva, gråta, skratta och sörja, för att sen skriva ner alla ord och tankar, komponera tillhörande musik, stöta och blöta, slänga, ta tillbaka, skriva om, våndas, spela upp, spela in, mixa, pressa, fota, repa, marknadsföra, och slutligen framföra sina i låtar komprimerade upplevelser live för publik i det man brukar kalla releasefest.

Eftersom jag pendlat mellan Sundsvall och Stockholm hela hösten kändes det rätt att ordna en fest både i Sundsvall och en i Stockholm.

Jag är fortfarande rätt tagen av hur jag, bandet och mina låtar har tagits emot. Texterna rör tydligen upp en hel del känslor hos dem som lyssnat. Även om flera har kommit fram och gråtit så har det visat sig vara på ett bra sätt. De har blivit berörda och det berör såklart även mig djupt och gör mig samtidigt så glad.

Det känns fint att höra att texterna träffat många ”direkt i hjärtat” som de sagt. Det känns ju oftast bättre av att veta att man inte är ensam om det som kanske känns svårt, det vet jag ju av egen erfarenhet. Det känns också bra att jag fått detta mottagande med tanke på mina planerade föreläsningskonserter i höst under namnet ”Att lyssna till sitt hjärta och våga följa sina drömmar” där jag mixar sång och prat. Ett slags Storytelling i musikform kanske man skulle kunna säga.

Förutom plattan släppte jag också en video idag till nya låten ”Ska jag välja kärlek” som tävlar i Svensktoppen Nästa. Klicka här

Rolig, solig kall och blåsig dag när vi spelade in videon i trollskogen. Något justerad efter helgens volleybollmatch där jag trodde jag var 17 år igen så det blev till att ta det lugnt.

om ni vill se den. Vore kul att höra vad ni tycker.

Nu ska jag gå ut i den plötsliga men fantastiska högsommarvärmen och njuta av solen och plantera lite blommor. Hoppas också att jag får lite tid över i helgen så att jag hinner läsa lite i den bok jag fick av mina fina vänner häromdagen, The Secret, heter den.

Ja vad är hemligheten egentligen? Ber att få återkomma i den frågan.

Ha en fin helg alla

Kommentera

Susanne Fellbrink

Susanne Fellbrink
Gör: Artist, låtskrivare och författare som även producerar underhållning och olika events. Kortare sagt en kreativ mångsysslare och företagare. Men just nu är det full fokus på den egna plattan som släpps den 23/5.

Intresse: Olika möten med kreativa människor, inreda och sen mysa med familj och vänner, gärna över ett glas rött med långa härliga samtal.

Hjärtefråga: Att glädja andra människor och peppa framför allt tjejer att tro på sig själva, våga ta för sig och att hjälpa varandra istället för att stjälpa varandra.

Kontakt: susannefellbrink@gmail.com www.susannefellbrink.se

Våra aktuella bloggar

Bloggarkivet

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Hormoner uppåt väggarna!!: Jag hoppas att ni tycker om vår podd Maqt & Miljoner som jag gör tillsammans med Åza Brennander! Vi bjuder in gäster och pratar om allt som har med samhällsengagemang att göra. Från politik till hä... Läs mer »

Insamling för kvinnors hälsa

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa

Det ska inte vara orättvist att vara kvinna! Forskning på kvinnohälsa släpar efter. Med din hjälp kan vi ändra på det.
Skänk en gåva på:
www.kvinnorochhalsa.com

Annonser

Arcamea - Vår berättelse
Bungypump
BioGaiaMatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABMathem i Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAstellas Pharma ABAmgen ABBayerPeptonic Mediacal ABScandicDermoshopBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika