Stockholm ICE

Av Team Surprise den 2012-04-08 21:20

Nu har vi anlänt till huvudstaden för att i morgon medverka i showen Stockholm ICE. Vi har redan träffat på de andra svenska åkarna och även några av de övriga gästerna samt haft lite egen träning. Allt har gått bra och känslan växer sig allt starkare inför kommande vecka. I morgon laddar vi för genrep och kl 16.00 börjar showen! Vi ser fram emot detta väldigt mycket och det känns som en riktigt bra start på veckan och bra uppladdning inför VM!


Kommentera

Team Surprise

Team Surprise
Gör: Vi åker teamåkning, konståkningens lagsport. Man tävlar 16 stycken på isen samtidigt och gör formationer, stegsekvenser och lyft. Sporten för oss handlar om fart, teknik och kreativitet och det bästa är att vi gör det tillsammans.

Intressen: Våra intressen är träning, hälsa och kost. Vi vill vara bra förebilder och inspirera andra till ett aktivt liv.

Det är vi som är Team Surprise Alexandra Breding, Sofie Bergenholtz, ­Josefina Robertsson, Hanna Andersson, Ida Bjurmalm, Nanna Nilsson, Melinda Larsson, Nathalie Lindqvist, Sarah Kekonius, Malin ­Persson, Matilda Berntsson, Isabella Bondesson, Linnéa Hermansson, Johanna Svahn, Emma Kjellén, Stephanie Savoie, Nathalie Josefsson, Sanni Ripatti, Josefin Blomberg, Jennifer Wagner, Ellinor Nilsson, Nathalie Clase, Hanna Karem, Ellinor Thollén, Chisako Kiuchi

Kontakt: www.facebook.com/teamsurprise, teamsurprise@live.se

Våra aktuella bloggar

Bloggarkivet

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Påsken har firats och så cyklar vi in våren!: Vilken härlig påsk det blev! Hoppas ni också haft det både välsmakande, trevligt och en stunds vila och återhämtning. Själv for jag ner till vackra Victoria Huset vid Läckö Slott på skärtorsdag... Läs mer »

Insamling för kvinnors hälsa

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa

Det ska inte vara orättvist att vara kvinna! Forskning på kvinnohälsa släpar efter. Med din hjälp kan vi ändra på det.
Skänk en gåva på:
www.kvinnorochhalsa.com

Annonser

Arken Hotel & Art Garden Spa | Hôtel Eggers | Varbergs Stadshotell & Asia Spa