Kemisk Peelig

Av Pernilla Cowan den 2011-12-06 22:37

Lena Ström på Behandlingscentret i Luleå
Idag var jag hos duktiga Lena Ström på Behandlingscentret i Luleå och utbildade Linda som jobbar där i Kemiska Peelingar. Sen hade Lena ordnat ett Peelingevent där 20st kvinnor var inbokade för att göra Mesopeel. Jag och Lena gjorde alla behandlingarna och alla samtalade och hade trevligt tillsammans! För er som undrar vad en Kemisk Peeling är kan jag berätta att det är en peeling som går ner på djupet och förändrar! Mesopeel framförallt är min favorit. Där kan man behandla bla Rosacea ( som jag själv haft, men INTE längre tack vare mesopeel ) akne, linjer och rynkor samt Hyperpigmenteringar. En serie på 3st behandlingar som görs med 2-4 veckors mellanrum. Jag har jobbat som Hudterapeut i 28 år och detta är min absoluta favorit alla kategorier! För er som vill förändra, dämpa och snygga till kan jag verkligen rekommendera denna behandling!

För er som har nära till Luleå, gå in på hennes hemsida www.behandlingscentret.se och läs på vad hon har att erbjuda.

I morgon styr jag kosan mot Norrköping där jag skall ha ett sminkevent och

förvandla 20 tjejer hos Anita på Medaskin. Mer om det i morgon. Nu får det bli läggdags, var uppe med tuppen för att ta flyget till Luleå.

Kommentera

Pernilla Cowan

Pernilla Cowan
Gör: Sångerska, hudterapeut, jobbar också för Cosmedic där jag är säljare för gloMinerals makeup. Utbildar även sjuksköterskor, läkare och hudterapeuter i kemisk peeling.

Intresse: Jobbar med mina intressen!

Hjärtefråga: Barn som mår dåligt i hemmiljö och skola. Barn ska få
vara trygga och få vara barn!

Kontakt: pernilla.avec@telia.com

Våra aktuella bloggar

Bloggarkivet

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Musik ska byggas utav glädje!: Av glädje bygger man musik! Ja, ni hör ju själva underbara Lill Lindfors rader som verkligen är glädje, såväl för öronen som för själen. Precis som all kultur är och för mig personligen ligger musi... Läs mer »

Julklappstips

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa

Ge en annorlunda gåva i år - stöd forskningen på kvinnohälsa!
Skänk en gåva på:
www.kvinnorochhalsa.com

Coala LifePeptonic Mediacal ABScandicwww.lunginflammation.seAnnette LefterowDermoshopBoehringer IngelheimBioservoBig TravelMedilensOrkla HealthTorrhetskänsla i underlivet?Vi stödjer ÄldrekontaktStar for life i SydafrikaDoktorn.com