Det närmar sig…..

Skolstart! Måndagen kryper sig på med en hastighet som inte är välkommen. Iallafall inte för mina killar! Sommarlovet som precis började drar flämtande sina sista andetag, och på måndag är det alltså dags igen! Nu är det slut på sena nätter, datorspel och dagar utan ansvar. Nu väntar läxor, planering, eget ansvar. Men, det är inte bara av ondo. Nånstans är det ju ändå ganska skönt att komma in i sin vardagslunk, få sina rutiner tillbaka och träffa sina kompisar igen. I mitt eget fall måste jag nog säga att med två tonårssöner så känns det ju väldigt lugnt. De sköter sin väckning, aktiviteter och läxor själv med bravur.

För mig känns det som sommaren precis har börjat. Vår lite sena ”sommarturné” började ju i torsdags och nu väntar många härliga shower i tältet ända ram till 25 September. http://wellsmusic.se/

Här är en bild på Eva min väninna som inte bara har inspirerat till många sidor i min bok ”Mammatankar”, utan också är frisörska. Här har hon kommit in backstage och hjälpt mig att få lite höjd på alla lockar.

Jag har också fått många mail efter vår medverkan på ”Allsång på Skansen” om våra klänningar. De är inköpta i en bröllopsbutik i Falkenberg. http://castelle.se/

Nu ska vi passa på att riktigt njuta av dagen, och krama det bästa ur sommarlovets sista timmar. Ikväll bär det av mot Oskarshamn och en ny föreställning. Ha en underbar lördag!

Kommentarer