Lisa för själen

Av Lina Forss den 2011-01-08 12:10

Finns det bevis för att vi mår bättre av sköna ting?

Ro vid Oceanen

Flygplatsen O´Hare i Chicago är så fin! Hemresa, trots att vi inte gjort massor. Inte åkt in till stan och tittat på Michael Jordanstatyn, inte tagit kustvägen från LA till San Fransisco för barnen ville inte sitta i bilen och spela dataspel i två dagar. Inte åkt till fängelseön Alcatraz för att hajar simmar runt båten i bukten och alla i familjen har sett Hajen. Inte varit på bio varje kväll. Inte ätit sushi för att vi missade avfarten. Inte åkt till New York för att snöstorm stängde flygplatsen. Men det är det enda jag kan komma på, allt det andra har vi gjort. Packat bilen full med sju barn och en hund och letat huset med mest juldekorationer i Cottage Grove, beställt alla variationer på hamburgarna på Wendys, målat naglarna på en vietnamesiskt salong och trippat hem i flipflops första mellandagen (årets tråkigaste dag), rest tidsmaskin tillbaks till Pompeij före vulkanutbrottet på Getty Villa, shoppat nästan lika obsent mycket som Julia Roberts i Pretty Woman, sett The Fighter som borde få en Oscar för bästa film, varit vid Kodak Theatre där Oscarsstatyetterna delas ut, ätit Caesarsallad. Varit lyckliga. Lycka=Hälsa=Sant.

Flygplatsen O'Hare, Chicago

Michael Jackson på väg hem

Kommentera

Lina Forss

Lina Forss
Namn: Lina Forss
Gör: Författare i jakt på det nya normala.
Intresse: Försöka se livet från den ljusa sidan.
Hjärtefråga: Vad, vem, var, när, varför - men framförallt: Hur gör vi istället?
Tänk om våren 2020 helt bakvänt givit oss chansen att göra om och göra rätt. Då är det nu det gäller!


Fotograf: Orlando G. Boström

Bloggarkivet

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Låt oss hjälpa till....: Kära medlemmar! Alla känner vi väl att vi önskar göra något för att hjälpa till i dessa Coronatider! Att tillsammans med andra kunna ge de mest utsatta lite glädje och hopp. Ett initiativ... Läs mer »

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Låt dem få leva, de är ju så sköna: Max tio minuter tills jag drabbades av total sinnesrörelse. Doften av jasmin som letade sig genom hettan, färgdjupet i mättad grönska, ljudet av rofyllt fågelkvitter när den värsta... Läs mer »

Insamling för kvinnors hälsa

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa

Det ska inte vara orättvist att vara kvinna! Forskning på kvinnohälsa släpar efter. Med din hjälp kan vi ändra på det.
Skänk en gåva på:
www.kvinnorochhalsa.com