Villigt villebråd

Av Lina Forss den 2011-01-06 10:01

Firade julafton i Venice, LA. Precis just där, på stranden där ett gäng gubbar och unga killar spelade basket kom jag på att julen inte är på riktigt. Om man kan åka ifrån den lika lätt som vi gjorde måste det vara bevis nog. Med lätta steg studsade jag vidare på mina nya gympaskor med rund sula som har utlovat snyggare rumpa. Fnissade, det var jag och Forest Gump som gick oss runt världen.

Venus i Venice

Jag går överallt. Förbi pyttesmå Hans & Gretahus på Washington Boulevard, jättelika italienska palats längs de anlagda kanalerna, rakt ut på piren i den stilla oceanen. Såg inga hajar, är barnsligt förtjust i läskiga djur. Människor skejtade, cyklade, rullade, dansade och bara en tre-fyra stycken försökte övertala mig att köpa marijuana av medicinska skäl. Led inte av värre än skavsår och av att vara något vilse.

Action på Venice Beach


Kommentera

Lina Forss

Lina Forss
Namn: Lina Forss
Gör: Författare i jakt på det nya normala.
Intresse: Försöka se livet från den ljusa sidan.
Hjärtefråga: Vad, vem, var, när, varför - men framförallt: Hur gör vi istället?
Tänk om våren 2020 helt bakvänt givit oss chansen att göra om och göra rätt. Då är det nu det gäller!


Fotograf: Orlando G. Boström

Bloggarkivet

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Låt oss hjälpa till....: Kära medlemmar! Alla känner vi väl att vi önskar göra något för att hjälpa till i dessa Coronatider! Att tillsammans med andra kunna ge de mest utsatta lite glädje och hopp. Ett initiativ... Läs mer »

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Låt dem få leva, de är ju så sköna: Max tio minuter tills jag drabbades av total sinnesrörelse. Doften av jasmin som letade sig genom hettan, färgdjupet i mättad grönska, ljudet av rofyllt fågelkvitter när den värsta... Läs mer »

Insamling för kvinnors hälsa

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa

Det ska inte vara orättvist att vara kvinna! Forskning på kvinnohälsa släpar efter. Med din hjälp kan vi ändra på det.
Skänk en gåva på:
www.kvinnorochhalsa.com