Ny BLOGG - Gabriellas Perspektiv

Av Gabriella Svanberg den 2017-05-23 05:52

Hej alla fina människor!

Det var ett tag sedan jag skrev. Många tankar har kommit och gått. Vi har alla olika perioder i livet. För mig är det ett nytt kapitel.

Jag är idag 43 år, mina tre barn är 16,14 och 11, jag är klar med min specialisering inom neuropsykologi och fyller i vanlig ordning mitt liv med det jag tycker är viktigt och vackert.

Förut har jag i denna blogg lyft neuropsykologi. Under mitt studerande och mitt forskande stötte jag ständigt på intressanta studier och var glad om jag kunde dela med mig.

Idag känner jag mig fullmatad med litteratur, studier, fakta och teorier. Jag inser att det finns många motstridigheter inom det mesta. Mycket vi vet om exempelvis vår hjärna men massor vi ännu inte har en aning om.

Det jag nu vill dela med er är mitt perspektiv. Mitt perspektiv baserat på att jag som psykolog träffat individer i nu 20 år. Har tampats med mitt eget liv och insett att det enda jag kan uttala mig om till 100% är just mitt perspektiv.

Välkomna!


Kommentera

Gabriella Svanberg

Gabriella Svanberg
Gör: Hej vänner! Jag heter Gabriella. Jag skriver här i egenskap av att jag är neuropsykolog, men är också mamma till tre fantastiska barn och medmänniska. Under mina 20 år som psykolog har jag fått möjlighet att träffa många fina människor och också fått en bild av vad vi på olika sätt tampas med i livet. Jag har specialiserat mig och forskat inom neuropsykologi och är fascinerad av hjärnan och det jag vill dela med er är mina tankar och reflektioner. Mina tankar och reflektioner om det jag ser via mitt jobb och via min vardag som gör att vi mår som vi mår och gör som vi gör. Jag har jobbat inom psykiatri, inom missbruksvård, inom ungdomsvård och inom företagshälsovård. Ena dagen jobbar jag med människor som inte har tak över huvudet och nästa dag med människor som känner en tomhet av sitt överflöd. Jag inser att rikedom, harmoni och lycka är något vi skapar inom oss själva.

Kontakt: gabriella.svanberg@gmail.com

Våra aktuella bloggar

Bloggarkivet

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Hormoner uppåt väggarna!!: Jag hoppas att ni tycker om vår podd Maqt & Miljoner som jag gör tillsammans med Åza Brennander! Vi bjuder in gäster och pratar om allt som har med samhällsengagemang att göra. Från politik till hä... Läs mer »

Insamling för kvinnors hälsa

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa

Det ska inte vara orättvist att vara kvinna! Forskning på kvinnohälsa släpar efter. Med din hjälp kan vi ändra på det.
Skänk en gåva på:
www.kvinnorochhalsa.com

Annonser

Arcamea - Vår berättelse
Bungypump
BioGaiaMatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABMathem i Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAstellas Pharma ABAmgen ABBayerPeptonic Mediacal ABScandicDermoshopBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika