Ny BLOGG - Gabriellas Perspektiv

Av Gabriella Svanberg den 2017-05-23 05:52

Hej alla fina människor!

Det var ett tag sedan jag skrev. Många tankar har kommit och gått. Vi har alla olika perioder i livet. För mig är det ett nytt kapitel.

Jag är idag 43 år, mina tre barn är 16,14 och 11, jag är klar med min specialisering inom neuropsykologi och fyller i vanlig ordning mitt liv med det jag tycker är viktigt och vackert.

Förut har jag i denna blogg lyft neuropsykologi. Under mitt studerande och mitt forskande stötte jag ständigt på intressanta studier och var glad om jag kunde dela med mig.

Idag känner jag mig fullmatad med litteratur, studier, fakta och teorier. Jag inser att det finns många motstridigheter inom det mesta. Mycket vi vet om exempelvis vår hjärna men massor vi ännu inte har en aning om.

Det jag nu vill dela med er är mitt perspektiv. Mitt perspektiv baserat på att jag som psykolog träffat individer i nu 20 år. Har tampats med mitt eget liv och insett att det enda jag kan uttala mig om till 100% är just mitt perspektiv.

Välkomna!


Kommentera

Gabriella Svanberg

Gabriella Svanberg
Gör: legitimerad psykolog samt specialiserad i neuropsykologi. Jag har en bred yrkeserfarenhet och har i 15 år arbetat inom vuxenpsykiatrin på Karolinska sjukhuset, på LVM-hem med missbruksvård, samt på ungdomsfängelser och HVB-hem. Jag är idag privatpraktiserande med samarbete inom företagshälsovård och primärvård.

Intressen: Människor och kulturer. Varför vi gör som vi gör och är som vi är. Att vara med mina tre barn 15, 13 och 11 år och se dem skratta.

Hjärtefråga: Många! Skulle vilja lyfta upp vikten av medmänsklighet och ett mer lösningsfokuserat arbetssätt inom psykiatrin. Skulle vilja vara med och skapa möjligheter till meningsfull sysselsättning och arbete för långtidsarbetslösa. Det finns många oslipade diamanter där ute som skulle kunna göra en fantastisk insats och må bra om de fick chansen! Brinner också för missbruksvård och förebyggande insatser för ungdomar. Och sist men inte minst, stressen, vår käre vän som vi måste lära oss att hantera.

Kontakt: gabriella.svanberg@gmail.com

Våra aktuella bloggar

Bloggarkivet

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Fantastisk kväll på Maximteatern och så många inspirerande möten!: Det är en väldigt intensiv höst som fullkomligt överöser oss med seminarier, mässor och inspirerande och lärande kvällar. En av dessa var den vi hade på Maximteatern för Psykisk ohälsa tillsammans ... Läs mer »

Insamling för kvinnors hälsa

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa

Det ska inte vara orättvist att vara kvinna! Forskning på kvinnohälsa släpar efter. Med din hjälp kan vi ändra på det.
Skänk en gåva på:
www.kvinnorochhalsa.com

Peptonic Mediacal ABScandicwww.lunginflammation.seAnnette LefterowDermoshopBoehringer IngelheimBioservoBig TravelMedilensAstellasOrkla HealthTorrhetskänsla i underlivet?Vi stödjer ÄldrekontaktStar for life i SydafrikaDoktorn.com