Ett kvinnligt utvecklingskoncept ser sin början

Godmorgon.

Idag är en alldeles speciell dag. Det är dagen efter vi gick ut med ett nytt kvinnligt utvecklingskoncept, där jag under dagen igår fick in över hundra kvinnors intresseanmälan. SÅ kul!

Jag skrev såhär:

KVINNOR I ALLA ÅLDRAR!
I början av 2016 drar vi igång konceptet JAG BLIR VAD JAG TÄNKER. Ett personutvecklingsprojekt byggt på min bok med samma namn. Du anmäler dig tillsammans med 2-7 av dina väninnor vilka kommer bli ditt kraft team under denna utvecklingsresa, där du inte bara får fördjupade kunskaper om attraktionslagen, utan även om dig själv, ditt fokus och dina tanke, – känslo och handlingsmönster. Så du på ett livsförändrande sätt på djupet förstår hur du hittills jobbat med LOA och hur du framåt kan göra det på ett pro-aktivt sätt som gör dig till en stark magnet för allt det du vill attrahera i ditt liv! För, – Varför nöja dig med ok, när du kan skapa fantastiskt?! Inboxa mig om du är intresserad av att göra 2016 till ditt bästa år hittills!

Uppenbarligen är det många som vill skapa en förändring i sitt liv 2016! Vi har ju en tendens till att vilja starta om inför varje nytt år. Själv gör jag det varje måndag, eller rättare sagt, varje dag faktiskt. För varje dag bär med sig en ny möjlighet. Ambitionerna att skapa en förändring till trots, – så är det alltför många som inte får till den önskade förändringen, för att för mycket saker ligger i vägen för dem. Inte runt dem, – men i deras huvud och i deras känslor. Det är det som vi ska ta tag i och ta bort genom detta konceptet för att initiera en varaktig förändring på insidan av kursdeltagarna och det ska bli SÅÅÅÅ kul att dra igång redan v 2 och 4. Tycker du att det låter intressant och vill veta mer, maila mig på lili@liliost.se

Det är intressant det där med personlig utveckling. Vi behöver det alla egentligen för att hela tiden växa som människor, men många skräms av tanken. Och ännu fler vill bara HA en förändring, – men vill inte GÖRA den… Otroligt många har läst min bok Jag blir vad jag tänker, men av dem som jag haft möjligheten att fråga, är det VÄLDIGT många som inte gjort övningarna… Spännande! Det finns en djup spärr hos många när det kommer till att lägga in den extra växel som behövs för att skapa en förändring. Med mitt koncept där man gör det tillsammans i grupp, hoppas jag kunna hjälpa folk att komma förbi den spärren. Vi behöver varandra för att ta oss förbi tror jag, för hade vi klarat ut det på egen hand, – hade vi redan passerat den…

Nu ska jag ut i min måndag och göra det jag älskar allra mest, – jobba med det som ger mig energi, coacha och föreläsa. Ta vara på dig och din dag. Den kommer som bekant inte tillbaka!

With Love/Lili

Kommentarer