Skriver på min nya bok

ÄNTLIGEN, har jag fått tummen ur och tagit tag i boken igen. Jag påbörjade arbetet för ett antal månader sedan, men sen kom livet emellan och jag var tvungen att fokusera inåt ett tag och då kan man inte samtidigt fokusera på att skapa något att ge ut. Allt har sin tid.

Det är så otroligt spännande att skriva. Spännande att se vad som kommer upp i huvudet och ned på pränt. Det blir ju självklart en bok i personlig utveckling igen, även om den här blir lite annorlunda än min första. Jag tror och hoppas att den kommer hjälpa många både till insikt och till nya, önskade resultat.

Jag älskar att hitta nya vägar till att inspirera människor till just insikt, eftersom insikterna hjälper oss att skruva på det som inte funkar och hjälper oss att klargöra det som gör det. För det är lika viktigt att få insikt om det som redan funkar i livet, som att förändra det som inte gör det, eftersom attraktionslagen funkar så att lika – attraherar lika.

Att ha fokus på det som INTE funkar, hjälper oss aldrig. Då gräver vi bara där vi står. Hur vanligt är det inte att vi ältar och ältar ch ätar det vi INTE vill ha!? Ta reda på – ja, men inte ha kvar fokus där! Och definitivt inte älta det! Ta reda på – och sen gå vidare till nästa fråga: Om jag inte vill ha det här, – vad VILL jag ha? Och lägg sen ditt fokus där. Och på vad som kan vara positiva steg i rätt riktning.

Det enda vi någonsin har något att vinna på att älta tyst i huvudet eller högt inför andra är:

  1. hur mycket vi tycker om något/någon
  2. allt vi har som redan är bra, som vi uppskattar, som vi är tacksamma för
  3. allt vackert som är omkring oss, – solens strålar, träden, vackra saker, underbara människor, härliga dofter, goda smaker mm
  4. saker vi är stolta över
  5. saker vi blir glada av

Kort och gott ALLT som ger en härlig känsla i magen!

Jag ÄLSKAR att skapa! Det ger mig en härlig känsla i magen! Just nu gör jag de sista förberedelserna inför morgondagens sjösättning av min nya musikaliska föreläsning för företag: Attraktionslagen – världens bästa arbetsverktyg! I morgon bitti leder jag ett femtiotal inom sälj och marknad på ett av Sveriges största revisions- och rådgivningsföretag till insikt, förändring och förädling. Det ska bli fantastiskt roligt! Att inspirera från scen är också något jag ÄLSKAR! Som också ger mig en härlig känsla i magen.

Jag håller även på med ett trädgårdsprojekt för en BRF norr om stan. Inredning, färg och form är också det något jag ÄLSKAR att jobba med! Vart vill jag komma med alla mina ÄLSKAR?

Jo, jag vill utmana dig att fundera på, hur mycket ÄLSKAR Du har i ditt liv? Som ger DIG en härlig känsla i magen. Som gör att DU blir en positiv magnet som drar till sig det som liknar. Hur många saker om dagen, veckan, månaden gör DU saker du älskar?

En fråga väl värd att fundera över!

With Love/Lili

 

Kommentarer