Jag älskar att hjälpa folk till insikt

Så är det faktiskt! Jag älskar att hjälpa människor till självinsikt. För det genom insikten vi kan förstå och göra de förändringar vi behöver göra i vårt liv för att få de resultat vi vill ha i vårt liv. Jag hjälper oftast personer som känner att de på ett eller annat sätt ”sitter fast” Som känner att de inte kommer vidare, i alla fall inte åt det håll de vill att det ska gå vidare. Ibland kan det ju verkligen vara så. Att man sitter fast. Många gånger blir vi kvar på samma ställe för att vi inte tar oss tiden att ta reda på HUR vi sätter fast- och vad vi hittills gjort för att hålla oss kvar… Jag hjälper även mäniskor som är intresserade av att lära sig mer om attraktionslagen. Som vill förstå hur de kan jobba med den på ett mer aktivt sätt.

Många springer fort, – jag är dessvärre en av dem… och nu känner jag att jag behöver dra lite i bromsen. Ibland gör farten att vi inte hinner ta oss tiden till den livsviktiga reflektionen. Det ska jag skapa utrymme för i sommar. Reflektion. Men även fokus. När vi reflekterar, har vi även lättare att fokusera – på rätt saker dessutom. För genom reflektionen får du bättre koll på VAD du behöver fokusera på för att kunna nå dina önskade resultat.

Något annat jag kommer göra i sommar – är att coacha per telefon. Flera har redan hoppat på mitt rabatterade sommarerbjudande under juni och juli för att få hjälp att komma till självinsikt och få verktyg och kunskap som kan hjälpa dem till att skapa en förändring och förädling i deras liv. Vill du också skapa möjligheten att höja kalitén på ditt liv, passa på nu när jag halverat priset! Maila på lili@liliost.se för mer information

Jag ska även ta mig tiden att skriva. Tyvärr har livet varit på tok för fullt under våren så skrivandet har behövt läggas undan ett tag, men nu så. Mina fingrar längtar efter att möta tangenterna igen. Mitt huvud att fånga tankarna och formulera dem.

Det finns mycket att se fram emot denna sommar! Det finns alltid härlighet i pipeline, –  för att jag alltid aktivt jobbar på att skapa det.. Hur gör du? Vad vill DU göra av din sommar? Vad vill du så i sommar som hjälper dig att få den bästa hösten?? Ett par frågor som de flesta skulle bli lite klokare av att reflektera över…

With love/Lili

Kommentarer