vad skulle hända i ditt liv…

Hej härliga måndag! Lite vinglig på benen efter att ha legat deckad hela helgen i förmodligen ngn inflensa av något slag. Är väl inte helt återställd, vilket gör att jag har ett klart lägre tempo än det jag oftast har. Fördelen med det är att det finns plats för reflektion. Livet har ett smart sätt att bromsa oss när vi forsar fram för fort för att kunna tänka efter… Så, efter några dagars reflektion vill jag ställa några frågor till dig.

Hur skulle ditt liv sett ut tror du, om du redan från början fått veta att du faktiskt kunde påverka det som hände dig mer än du någonsin trott? Hur skulle ditt liv sett ut om vi alla redan som barn fick lära oss om attraktionslagen, hur den fungerade, hur VI skulle använda den som ett perfekt skapar verktyg att mejsla ut vårt eget liv med. Hur skulle ditt liv sett ut om du fått veta att du kunde fokusera in de situationer, människor och saker du ville ha i ditt liv? Om du fått veta redan från början när du var liten, att du var en kraftfull skapare och inte bara en människa med begränsningar, skulle ditt liv sett annorlunda ut än det gör idag tror du? Vad tror du skulle bli annorlunda om du lärde dig allt det som finns att lära om detta idag istället? Vad skulle du vilja skapa annorlunda? Vad vill du ta bort, vad vill du bjuda in mer av? Hur vill du att ditt liv ska se ut?

Att gå från att hantera det liv som ges till att skapa det vi vill ha, är ett medvetet val vi behöver göra. GÖRA! Dvs AGERA på! Många gånger stannar vi dessvärre i att vilja och att önska, men glömmer att vi även behöver agera och fokusera. Oavsett vad det gäller. För någon kan det handla om att bli rik och berömd, för en annan kan det vara att bli frisk, för den tredje kan det vara att leva ett liv i harmoni med sig själv. Oavsett din strävan, så är det samma väg dit. Och den vägen börjar med ett medvetet val, som du sedan behöver bena ut och skapa en plan för, som du till sist agerar på. Låt inte dagarna och livet bara löpa på, utan GÖR något om du inte är där du vill vara!

Jag vet att du kan. Tro på det Du med! Lycka till <3

 

With Love/Lili

ERBJUDANDE: Vill DU ha hjälp att hitta ditt fokus och ditt varför, så har jag halva priset under juni och juli på telefon eller walk&talkcoachningar där vi kombinerar mental inspiration med att powerwalka, om du bokar före den 30/5. Maila mig om du vill veta mer lili@liliost.se

Kommentarer