Woman in motion – ett nytt utvecklingskoncept

miniatyr Woman in motion framsida

Jag brukar inte så ofta göra reklam på bloggen, men idag gör jag det. Och jag är SÅ STOLT över det jag nu vill presentera för dig! För det vi presenterar är något helt nytt, – som kan förändra både liv, människor och ledarskap! Jag är fantastiskt glad! Och lite pirrig!

Vi, – jag och min kollega Annika Rosén, skapare av salongen Ego Queen i Gamla stan som hon nu sålt för att hon och hennes man köpt en vingård i Italien.. (ja, du läste rätt! En del vågar verkligen hoppa rakt ut:-)

Vi har sjösatt ett unikt utvecklingskoncept för kvinnliga chefer – just idag. Ett koncept som vi jobbat med en längre tid och som nu äntligen fått sin efterlängtade start. Vi kallar konceptet ”Woman in motion” För det är precis vad det är. En rörelse framåt. På ett nytt sätt. För kvinnor. I alla fall till en början. Sen får vi se vart konceptet bär oss.

Vi vänder oss till starka kvinnor i ledarposition som vill komma framåt. Framåt – i en bättre energi. Kvinnor som är redo att leda sig själva och sina kollegor – på ett nytt, starkare och mer positivt sätt. – Till harmonisk framgång.

” En resa som börjar i ditt inre, och slutar på ett fyrstjärnigt hotel i Italien.”

Woman in motion är ett fantastiskt koncept där vi tittar både på personen men även på ledarrollen ur ett unikt perspektiv. Där vi jobbar tillsammans under sex månader och får på deltagarna ett par helt nya glasögon som ger dem ett helt nytt sätt att se världen och dess möjligheter.

Ett spännande arbete som inleds med en heldag den 16/4 i centrala Stockholm, med inledning av de kommande månaderna, föreläsningar och workshops. Förutom mig som ansvarar för utbildningsbiten och leder föreläsningar och workshops har vi med oss Marlene Gustawson som man känner igen från morgon- tv och bokdiskarna som en av våra gästföreläsare. Hon släppte sin egen bok Gröna juicer&smoothies vintern 2014 och den ännu färskare boken Gröna juicer & smoothie bowls som kom i början av 2015, som hon skrivit tillsammans med GI-gurun Ola Lauritzon. Efter ett par månaders individuellt arbete möts vi upp igen. Ytterligare en heldag där deltagarna förutom att jobba vidare med mig, även får möta vår andra gästföreläsare, – den executiva coachen tillika bestseller författaren Christina Skytt som kommer leda gruppen mot Power Goals och vässa våra deltagare ytterligare i sin ledarroll. Sen är det mer distansarbete fram till vi åker till Italien i september för 6 dagars workshop. En resa vi sent kommer glömma. Som del av ett utvecklingskoncept som inte liknar något annat!

I december knyter vi ihop säcken genom webbinarium där vi ger deltagarna kraftfulla verktyg att hålla sig på sin nya väg.

Som ansvarig på plats och för all fysisk rörelse har vi Annika, som dessutom kan ge livsinsikt med tarotkorten som verktyg. En gåva som gått i arv i generationer.

Är DU en kvinna som vill ta ditt liv och din ledarroll till en ny nivå? Då är Woman in motion definitivt ett helhetskoncept som du borde bli nyfiken på…  Maila mig på lili@liliost.se, berätta vem du är och vad du gör, så skickar jag mer ingående information.

With love/Lili

Kommentarer