Nu firar jag 30 år som pedagog med nya konceptet Kathap!

https://www.youtube.com/watch?v=a3nSmTN94dE

Kathap – för starka ben och ett sunt hjärta! Kathap är ett danspass baserat på rytmiskt fotarbete.

I år firar jag 30 år som pedagog inom dans, träning och yoga. Underbara och passionerade år som lärare, instruktör och pedagog. Älskar mitt yrke. Jag har firat lite extra med att utveckla en egen dansteknik 😉 inspirerad av min älskade steppdans och indisk kathak dans.

Kathap består av en serie fotsteg som utförs barfota med rytmiska influenser från hela världen. Som redskap/instrument har deltagarna en länk med bjällror runt fotleden. Här möts rörelser från samba, bollywood, salsa, afrikansk dans och yoga. Passet ger bra koordination, dämpar stress, frigör energi och dansglädje.Utbilda dig till dansinstruktör i Kathap och sprid dansglädje som gör gott för kropp och själ – dansen för allt och alla tillfällen. Det är bara att stampa och svänga loss i kropp, tanke och själ.

På filmen ser du några smakprov från övningar som vi gör i Kathap. Vi dansar med rytmer från hela världen. Alla kan hänga med!

 Nu kan du utbilda dig till dansinstruktör i Kathap.

Kathap konceptet har jag utvecklat med inspiration från och för mitt arbete som ambassadör i 1,6 & 2,6 miljonerklubben och till förmån för föreningens arbete med insamling till insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa. Metoden stöttas av forskare och experter inom dans, motion och rytm.

20% av intäkterna från utbildningarna tillfaller insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa.

Utbildningsdatum: Stockholm 14-15 juni, Göteborg 28-29 juni, Malmö 5-6 juli
När vi stampar med fötterna i golvet sägs det att vi sänder signaler till hjärnan att stärka skelettet som är viktigt i kampen mot benskörhet. Forskning visar att rörelse med rytm påverkar vår hälsa positivt. Därför känns det som en självklarhet att sätta ner foten för kvinnors hälsa!

Du som vill kan prova Kathap på Stockholms Kulturfestival den 12 augusti. Läs mer här!

För mer info och frågor, besök lefterow.com

Varmt Välkommen!

Annette

Kathap

Kommentarer