Lili Öst

OOOOH så mycket kul att se fram emot!

Av Lili Öst den 2017-03-13 17:09

Förra veckan den 8/3 var jag i Ljusdal och föreläste för ett gäng underbara kvinnor tillsammans med intressanta begåvade och härliga medaktörer. Alltid lika trevligt att träffa er ute i landet! <3 Visserligen ligger jag hemma och är sjuk idag, men det händer så mycket kul nu att det är svårt att inte hoppa runt och tjoa:-) Denna vecka går boken i tryck. Har du facebook får du mer än gärna gå in och gilla och följa bokens "fanpage" där jag går in varje dag och ger tankeinspiration.

SÅ KLART! Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team

Den 25/3 har jag en heldagskurs i Stockholm. Läs mer här

8-9/4 kommer jag till Skåne och håller heldagskurser. Läs mer här

Den 13/5 kör jag återigen ATTRAKTIONSLAGEN HELA DAGEN med Fabulous 4, Helena-Magdalena Ivekrans, Cecilia Kärvegård och Malin Hammar. Denna gång i Sthlm. Läs mer här

Våren är på väg, jag är på väg att skaffa mig en kontorsplats i centrala city där jag också kan hålla mina kurser och ta emot mina klienter. Härliga samarbeten är i utvecklingsfas. En massa positiva saker med andra ord att plocka ned i min guldpåse. Appropå guldpåse. Vilken påse jobbade du mest med förra veckan? Guldpåsen - eller bajspåsen? Vilken tänker du MEDVETET jobba med denna vecka? Gör ett AKTIVT val! Låt det inte bara bli vad det blir - utan säkra upp att så mycket positivitet som möjligt kommer din väg. Både inifrån och utifrån! With Love/Lili

 

Kommentera

Måndag igen

Av Lili Öst den 2017-02-27 18:44

Jag tycker inte jag hinner mer än konstatera att en ny vecka börjat - förrän det redan är i slutet av den! Nu är det bråda dagar. Boken som kommer ut i slutet av mars jobbas det frenetiskt på tillsammans med pr byrå och tryckeri. Längtar!!! Något annat jag längtar efter är att komma upp till Ljusdal den 8/3 på Woman in red och sjunga för alla er godingar som håller till där uppe! Den 25/3 har jag en heldagskurs i sthlm för dig som vill lära dig mer om dina vinnande tanke- och känslokoncept och hur du interagerar tillsammans med Attraktionslagen vilket skapar både önskade såväl som oönskade resultat. Läs mer här  För hur har du det med ditt fokus? Är du medveten om hur du tänker när du tänker? Hur ser det ut runtomkring dig i livet just nu? Har du ett positivt flow, är det stilla och lite orörligt eller har du hamnat i ett negativt flow? Flow är ju inte bara positivt! Flow betyder bara att du får ngt i upprepad form. Så, vad ÄR det som upprepat kommer till dig? Önskat eller oönskat? Känner du att du inte gillar svaret behöver du bli medveten om dina tankemönster. Vill du ha min hjälp vet du var jag finns!

With Love/Lili

Kommentera

Ett perfekt exempel

Av Lili Öst den 2017-02-20 10:00

AKTUELLT: Nästa heldagskurs i Attraktionslagen och dina egna tanke- och känslomönster är den 25/3. Läs mer här.

I onsdags hade jag en frukostföreläsning för chefer på det ställe jag brukar ha mina kurser, föreläsningar och coachningar. Det är ett antal olika coacher som jobbar där, som alla precis som jag hyr lokal/rum per timme. Jag hade just blivit klar med min föreläsning och alla mina deltagare utom två hade gått och vi var inbegripna i ett intressant samtal. Plötsligt dyker en kvinna upp i dörren. En kvinna jag mött förr. Hon frågar vem som är ansvarig och att hon faktiskt just fått stå och diska efter andra. Jag svarade att det var jag som var ansvarig, och att jag inte var färdig än men definitivt skulle ta hand om den disk som jag och mina deltagare hade skapat när jag var klar. Hon fortsatte att anklaga mig för att inte göra rätt för mig och jag kände att nu fick det vara nog. Jag berättade för henne att hon hoppat på mig en gång tidigare när jag stod vid köket och pratade med en annan coach när det var disk i diskhon och hon också anklagade mig även då för att jag inte diskade efter mig. Jag hade då precis kommit och skulle ha en klient så jag hade inte hunnit skapa någon disk efter mig än. Och eftersom jag själv vet att jag aldrig hittills har lämnat stället efter mig på ett sätt jag inte själv vill hitta det, kände jag att det faktiskt fick vara nog med beskyllningar eftersom jag inte förtjänade dem.

Den ilskna kvinnan gick och jag bad mina deltagare om ursäkt för vad de just behövt bevittna.

Medan jag diskade tänkte jag på det som just hänt, vilket var ett så BRA exempel på hur lätt det är att bara re-agera på någons negativa framtoning och låga energi. Istället för att a-gera på ett sätt som hjälper mig att vara i den höga positiva energi som jag vill leva och verka i. Fast jag är så tankemedveten som jag är i den roll jag har, så är jag först och främst människa med en massa präglingar och invanda mönster, men det som är så bra med det är att jag också ser vad som händer relativt snabbt och kan skapa en medveten tankeförändring i syfte att skapa en känsloförändring.

Kan du känna igen dig på något sätt i mitt exempel?

Det är ju lätt för mig att försvara min reaktion med "ja men här kom hon och var en bitch och anklagade mig utan att ta reda på fakta. Det dessutom framför två av mina åhörare, som är viktiga kunder för mig" Självklart skulle HON tänkt sig för innan hon gick till en onödig och orättvis attack. Men vi kan aldrig styra andra människors beteende - bara vårt eget. Så det JAG hade vunnit på, var att istället för att gå i försvarsställning som skapade en negativ känsla i mig hade jag självklart vunnit på att svara henne på ett sätt som gav mig en bra känsla i magen, eftersom det är min känsla som avgör vilken typ av magnet jag blir och vilken frekvens jag genom den tunar in mig på. Kan du se att jag inte blev en vinnare rent energimässigt, även om jag hade rätt i sak?

Nu hade jag ju som tur var på mig "rätt glasögon" och kunde snabbt se hur situationen höll på att utvecklas i mig, så jag kunde hejda händelseförloppet genom att stoppa mig själv från att fortsätta irritera mig på tanten. Det blev ju en fantastisk aha-upplevelse och dessutom material till en blogg, så jag kan ju istället för att vara irriterad - vara tacksam för att jag genom henne fick en bra påminnelse om mitt eget fokus.

Jag hade ju på förhand en negativ referens gällande henne, eftersom hon gått till attack utan att först ta reda på fakta en gång tidigare, så det var lätt för mig att plocka fram den referensen fortare än ögat när jag såg henne och hörde hennes ärende. I och med att jag gjorde det - förstärkte jag min egen negativa känsla och genom att plocka fram den tidigare referensen, reagerade jag inte bara på denna händelse - utan även på den första, vilket förstärkte min reaktion. Och i och med att den förstärkte min reaktion - förstärkte den även känslan i magen. Och vid det här laget är du ganska insatt i att vår känsla ligger till grund för vilken frekvens vi tunar in oss på ...

Så min förhoppning är - att min aha-upplevelse även kan bli en bra påminnelse för dig!

With Love/Lili

Kommentera

Tiden går fort när man har kul

Av Lili Öst den 2017-02-06 22:36

Jag tycker inte att det har blivit mer än tisdag, möjligen onsdag när det visar sig att det är måndag - igen! Livet rusar på när man har kul! Just nu är det mycket på gång. Redaktionellt arbete med den kommande boken. Föreläsningar, workshops och kurser. Och därtill - roliga inredningsjobb. För det jobbar jag ju också med:-)

Varför? För att jag tycker det är så vansinnigt roligt, jag känner att det är något jag behärskar, och för att jag ÄLSKAR att jobba med att gå från en inre bild till att skapa en interiör som visar sig i en yttre verklighet.

Det är så det händer hela tiden. Det vi kan skapa i vår inre verklighet. Se på vår inre biograf. Känna iver, glädje och tillit inför, det kommer till slut även visa sig i vår yttre verklighet.För det är så det fungerar när vi skapar vår verklighet. Men det handlar inte bara om de positiva bilderna och det vi älskar. För målar vi upp en oönskad verklighet i oss sjäva som vi upprepar igen och igen, kommer även den till slut att visa sig på ett eller annat sätt i vår verklighet.

Så den här veckan vill jag inspirera dig att bli medveten om vilken story du har på gång i din inre verklighet. Vilken film visas på din biograf och vilken typ av känsla skapar dessa? Om du tänker på att attraktionslagen fungerar lika - attraherar lika, gagnas du av de storys som du matar dig själv med i ditt inre?

Lycka till med din vecka/With love Lili

Kommentera

Vikten av att jobba med guldpåsen

Av Lili Öst den 2017-01-30 17:13

Jag brukar prata om att vi hela tiden jobbar med två påsar framför oss. Guldpåsen: I den plockar vi ned allt positivt, stort som smått. Med den här påsen skulle vi kunna jobba mycket mer än de flesta är medvetna om och dra enorma fördelar av det. Många gånger händer det små positiva saker som vi knappt registrerar, - bara snabbt konstaterar. Som t ex att det är varmare ute idag än igår, att solen skiner in genom fönstret, att lakanen är sköna att ligga på, att någons parfym doftar gott, eller man kanske går förbi en syrénbuske som doftar ljuvligt. Någon kanske ler åt oss, eller vi mot dem. Någon kanske håller upp dörren för oss, eller vi gör det och får ett leende till tack. Mat som smakar gott, vi kanske känner oss nöjda att vi tog oss til träningslokalen eller ut på en promenad. Att vi tog trapporna istället för hissen. Du kanke inte tror att dessa små vardagssaker har någon speciellt stor effekt i ditt liv. Jag vill göra dig medveten om hur stor effekt de KAN ha, om du stannar till och fokuserar upp dem i storlek och lägger dem i guldpåsen. Hur då kanske du undrar?! Istället för att ex bara gå förbi den doftande syrénen och nöja dig med att konstatera att den doftade gott, - stanna till, kör in näsan och verkligen njut! Ha en inre dialog om hur underbart du tycker att det doftar, titta på de pyttesmå blommorna i blomsterklasen och se hur fina de är. Ta in i hela systemet hur härligt du tycker att det är att dofta på syréner (om detta är ngt som du tycker om vill säga:-) annars välj ngt annat. Det tar 68 sekunder att få momentum i en tanke. Efter 68 sekunder föds en liknande tanke som fortsätter att skapa en känsla som ligger på samma frekvens och sänder. Ju mer du kan hålla ditt tanke- men framförallt ditt känslofokus, ju större effekt får det i ditt liv och ju mer positiv energi plockar du ned i din guldpåse. I det positiva vill vi ju ha momentum så vi får igång ett positivt flow som föder positivt flow och som fortsätter att föda positivt flow. Ju mer av små och stora vardagspositiva saker du väljer att plocka ned i guldpåsen och gärna "tuggar tuggummit flera gånger" - håller kvar och förstorar den positiva känslan av situationen, - ju mer fyller du den. Och när påsen är full svämmar den över och något positivt manifesteras i din fysiska verklighet. Med guldpåsen har vi ALLT att vinna på att jobba med så mycket vi bara orkar om dagarna. Sen har vi bajspåsen som vi har parallellt med guldpåsen... Den fungerar på samma sätt! Den fyller vi med irritation, frustration, oro, aggression, skuldkänslor, svartsjuka, avundsjuka, missunsamhet, misstänksamhet, bristtänk osv. När den blir full svämmar den också över och ngt negativt manifesteras i vår verklighet. Rent spontant, - vilken påse jobbar du flitigast med?

Vill du ha hjälp att bli medveten om dina negativa tanke- och känslomönster som är i direkt samarbete med din bajspåse, och hitta dina vinnande koncept som jobbar med din guldpåse anmäl dig till en heldagskurs, där du får möjlighet att komma till insikt och klarhet om dig själv och dina resultat, samt få en fördjupad kunskap om Attraktionslagen - i samarbete med oss. Lördagen den 1/4 10- 17 håller jag en heldagskurs i Stockholm http://simplesignup.se/event/90305-attraktionslagen-vaerlden-baesta-framgaangsverktyg-heldagskurs

Den 8 och 9/4 håller jag heldagskurser i Staffanstorp utanför Lund http://simplesignup.se/event/84928-attraktionslagen-vaerlden-baesta-framgaangsverktyg-heldagskurs

Hoppas att få se dig där <3

With Love/Lili

 

 

Kommentera

I slutet av mars smäller det!

Av Lili Öst den 2017-01-16 22:58

ec6ihwvm02

Kommentera

Nu är vi där, - i det nya året

Av Lili Öst den 2017-01-02 23:18

rencontres la baule escoublac
assistir tv globo online gratis ao vivo novela amor a vida tf1 rencontre fr rencontres amoureuses yonne ragazze cercano uomini watch speed dating 2010 online free annunci single roma words to describe yourself on a dating website funny opening messages for online dating rencontre ronde france incontrissimi chat gratis anima gemella facebook dating simulation games online free tomb raider 2013 rencontre au sommet gabon rencontre amicale incontri roma italiana club rencontre verdun katholische partnersuche com free online dating international sites dejtingsida for yngre juniorer il papa a napoli incontro con le suore di clausura free dating sites in zurich beste partnerborse forum free dating websites india best dating website of india chat gratuita incontri chat serie gratuite sito di incontro per minorenni partnersuche kostenlos finja her varfor dejta en gamer rencontres bd amiens rencontre sexe vannes lieu de rencontre douai dejting ideer login dejta langdistans triathlon serios dejting ryssland best single player strategy games for mac dejting pa badoo iphone recherche rencontre mariage cerco amore gratis topazio singleborsen fur thuringen dating sites for young adults with learning disabilities dejting annonser gratis yrkesutbildningar dejtingsidor gratis flashback senior dating sites free australia rencontre avec femme allemande applicazione per incontri natdejting hipster namn prostituee sur grenoble annunci personali friuli free dating in oklahoma city dona cerca omo dejtingsajter otrogna islam dejtingsida australien nu match date regex php siti web pesaro finya online dating sites incontri gratis con donne example dating site message chat rooms for singles india vrai rencontre sur badoo dejtingsajter norrland wiki prostituee rimouski forum fur frauen die manner suchen chat gratis e senza registrazione italiana incontri per seso dejta ensamstaende mamma dejta dejtingsajt 55 enkoping incontri torino donna partnersuche rheinland pfalz tag rencontre rabat femme site senior rencontre partnersuche im internet test vergleich dejtingsidor ligga ordsprak genova donna cerca uomo rencontre de durban dejtingsajter test 2015 anmalan tchatche rencontre serieuse gratuit incontri per adulti napoli incontri catania donne adventure travel singles over 50 pv partnervermittlung polen rencontre quebec gratuite ile barbe rencontres free relationship advice chat rencontre explosive very bad blagues quand on rencontre un vampire gratis singleborse ohne kosten single treff 50 plus reisen free dating sites really free partnersuche seiten kostenlos schreiben polnische frauen in deutschland lebend svensk dejtingsida gratis youtube dejta ratt rad dejtingsajter test 2015 veterinarians forum prostituee nice single page wordpress theme date night outfit tumblr dejtingsidor jamforelse webbkryss single and friends vad ska man gora pa forsta dejten rencontre dentaire de nimes incontri ragazze sexy dejting 70 nummer frauen agentur russland christlichen partner finden munchen dating single in all over the world rencontre plainfaing basta dejtingsidan gratis ziehen rencontres de la diversite essaouira rencontres gratuites dans le pas de calais dejta kille med psykiska problem dejt sajt za singles over 50 dating site panneau aire de rencontre prostituee vilnius prostituees clermont dejting gratis 50 nyanser mariage rencontre avec pretre siti di incontri a pagamento dejtingsajter utlandska namn rencontres manosque 04 progressive singles over 50 utah comparatif site rencontres online partnersuche test osterreich dating sites for muslim singles dejtingsajter danmark armenien prostituee porte de vincennes dejting sida gratis ziehen free dating site in europe country single golf club schweiz chat with indian singles without registration ovni rencontre extraterrestre donna cerca uomo bakeca brescia rencontre gratuite pour ado natdejting seriost engelska natdejting bocker immobilien om att dejta donne a la spezia dating sites in durban fare l amore il giorno dopo del ciclo python match date regexp partnersuche ungarn youtube jewish singles speed dating nyc rencontre vip montpellier incontro donne trieste site de rencontre guinee incontri per adulti a benevento ragazze in cerca online dating tips tricks dating profile names examples coppia per singolo coach day planner dejtingsajter for under 18 ving incontri personali vicenza dejta estniska tjejer dating sites for seniors over 50 dejting for gifta personer donne single a roma siti per incontrare gratis dejtingsajter jamforelse engelska single und glucklich chat gratis con gente de espana y latinoamerica gratis dejting i stockholm stad dating switzerland guy chat rooms to meet singles uk kostenlos lkw inserieren chat medellin gratis en espanol partnerborsen online youtube erfahrungsberichte partnervermittlung russland flirt chats ab 18 kostenlos natdejting debatt centerpartiet gay innamorato di un uomo sposato sample first message dating site natdejting for yngre rencontre avec joe black titre original online inserate kostenlos aufgeben asiatisk dejtingsida chat online sin registro movil chat friendship free facebook chat win 8.1 gay singles in new jersey natdejting kronika gp single malt scotch reviews 2013 dejtingsajter rika man rollista site rencontre pour ado cameroun belle donne immagini natdejting for vuxna engelska internet dejting for unga dejting 16 ar jobb can't join chat room on yahoo messenger mac dejtingsidor ryssland sverige prostituee armentieres singles sites malta bakeca adulti bologna top online dating uk best free gay dating sites cerco uomo per amicizia online dating london free dejtingsida danmark pris incontrissimi chat per single torino programme rencontre entre les mondes chabeuil 2012 siti per incontrare gente single travel tours south africa india online dating site free valja namn dejtingsida annunci donne mature dejting sajt srbija chat per incontri gratis dejta bipolar test free online dating site in qatar natdejting dasha zhukova sites de rencontre au togo casual dating erfahrung regain partnersuche ab 45 kostenlos youtube rencontre qualite singles in new york city facebook asian singles events sydney gratis dejtingsajt sverige gratis gratis natdejting for unga vuxna siti di incontri occasionali rencontre averton rencontre amoureuse ado gratuit how to build the perfect online dating profile rencontre homme handicape motorrad online games kostenlos spielen chat sexe marne hollywood adults movies watch online just added incontrissimi.com e gratis restaurant rencontre 42 nous nous sommes rencontres orthographe dejtingsajter otrohet man site rencontre noulove how to get single name facebook free chat room software website gratis dejtingsidor for unga jobb italian top 100 singles chart singles deiner stadt wuppertal free prostitute documentary online word a rencontre une erreur lors de l'ouverture du fichier partnersuche app android youtube rencontre luffy et boa hancock natdejting for skilda facebook chat software for nokia 5230 singleborsen test kosten date escape app android incontrare una ragazza conosciuta in chat rencontre des soeurs musulmanes date after 30 days rencontre discrete femme mariee belgique rencontre malgache nosy donna cerca uomo sposato albansk dejtingsida exempel natdejting serios engelska chat chile para celular natdejting bluff flashback chat gratuita online logiciel gratuit de creation de site de rencontre rencontres musicales de mediterranee 2012 warum suchen frauen altere manner dejtingsidor statistik dejtingsajt usa pris smail chat rencontre nikko rencontres partnervermittlung usa incontri per adulti benevento best online dating site spain natdejting kostnad free dating sites for your mobile phone deutschland single charts marz 2015 incontri per adulti agrigento site de rencontre pour ado belge gay dejting presentation flashback inlagg liebeshoroskop 2014 kostenlos jungfrau chat gratis senza registrazione per ragazzi e ragazze incontra e scopa elettrica ragazza cerca relazione seria prostitute colombia elisabeth et will rencontre dejtingcoach goteborg jobb rencontre alice ricardo christian chat rooms singles no registration dejting pa internet oss natdejting finland ykkonen how to start a chat on online dating siti per adulti sicuri kenya top vacation spots for singles over 50 cassa di risparmio di cesena forli incontrissimi chat gratis senza registrazione marchio dejta ungdom yngre candy crush saga spielen kostenlos ohne anmeldung date match equipe de france dejtingsajt gifta sig date rating app free latest dating site in nigeria dejtingsajter for otrogna come si fa a dimenticare un amore finito suche partner fur lets play was frauen wirklich wollen und manner zu wissen glauben dejtingsajt happy pancake natdejting un uomo sposato si puo innamorare singles over 50 birmingham al dejtingsajt for par fragor annunci gratuiti bolzano chat sexe aveyron nanna johansson natdejting single dating in south africa dejting spel online gratis latta dejta i goteborg date outfit guide site de rencontre pour boulanger dejta online flashback inlagg date match ubb incontro a reggio calabria jazz incontri annunci cagliari sakra dejtingsajter gratis jolies phrases rencontres rencontre des femmes pour mariage free computer tech chat rooms internet dating for christian singles date 30 year old guy singleborsen kostenlos nachrichten schreiben siti per rimorchiare gratis christliche partnerschaft rencontres agro alimentaires turquie monde sito di incontri milano accroche chat rencontre free online dating wien siti incontro gratis senza registrazione java trop de site de rencontre dating south africa durban siti per single gratis senza registrazione incontri donna cerca uomo donna cerca uomo udine free online dating site delhi partnervermittlung italien dejta via natet youtube rencontre doctorant siti di incontri occasionali rencontre sur tahiti forsta dejten tips flashback donna cerca uomo annunci personali natdejting 50 plus kvinnor site de rencontre asbestos prostituees perthus free chat room embed code bakeca annunci ragazze free singleplayer fps shooter games namibian online dating sites jecontacte rencontre femme france first question to ask a girl online dating blog mes rencontres sur internet chat for local singles chat ohne anmeldung zu zweit chat schweiz single la rencontre de trois genies naissance de la comedie-ballet a la rencontre du 3 gout partnersuche kostenlos in der steiermark singleborsen vergleich 2014 new pop singles april 2014 dejting spel singles over 50 holidays dejtingsidor ligga med tours for singles over 50 gratis natdejting app gratis date modified definition free online facebook chat with friends now we are talking tvn.cl el amor lo manejo yo donna cerco uomo genova vacations for single adults over 50 vendita case guidonia natdejting bra eller daligt omdome donne incontri monza top 10 best free chat sites siti di incontro online gratis senza registrazione kindle numeri ragazze per amicizia rencontre pour compostelle dejting 30 juni mai innamorarsi di un uomo sposato annunci bakeca arezzo faire des rencontres apres une rupture roman photo rencontre amoureuse dejtingsajt krogen ensam date mate app how soon to respond to online dating email site de rencontre sans abonnement 100 gratuit top free asian dating websites descargar wechat gratis para blackberry 8520 curve chat online italiana senza registrazione sito dove incontrare ragazze gratis annunci incontri a trapani rencontres seropositives dejtingsida happy new dejtingsida hp laptop top 100 singles us & uk 2014 chat per incontrare single dejtingsidor statistik distans seriose partnersuche polen singleborsen vergleich stiftung warentest 2013 natdejting funkar det kjell single veranstaltungen mannheim

Kommentera

Hur vill du att 2017 ska se ut?

Av Lili Öst den 2016-12-12 10:27

Kära läsare. Jag vill börja med att tacka dig för att du läser min blogg. Jag hoppas att den hjälper dig att skapa klarhet och under året hjälpt dig att få inspiration till att skapa DITT bästa liv! Det börjar ju så sakteliga dra ihop sig till slutet av 2016 med allt vad detta året inneburit för dig och begynnelsen av ett nytt år är i antågande. Ett helt oskrivet blad. Idag vill jag ge dig bra reflektionsverktyg att ta med dig in i 2017, för att bli inspirerad att verkligen göra det till ditt bästa år hittills!

Jag tänkte prata lite om vikten att aktivt reflektera över ditt nuläge och över ditt önskade läge, för att se om de liknar varandra eller skiljer sig markant. Och fundera på vad som kan vara ETT första steg i rätt riktning där det sliter. Många gånger har vi mer fokus på det vi vill komma ifrån, på det oönskade läget än på det vi vill bjuda in mer av. Som vi VILL att det ska se ut. Detta ställer duktigt till det för oss - rent energimässigt! Eftersom lagen om attraktion fungerar så att lika - attraherar - lika, KAN det inte gagna dig - någonsin - att ha fokus på det du inte vill ha, för det handlar enkom om energi. Vill du ha mer av något, kan du inte ha ditt tanke- och känslofokus inställt på att hela tiden bekräfta bristen av detsamma. Vill du ha bort något, kan du inte ha hela din uppmärksamhet på att avsky/reta dig på/fasa över det du vill ha bort. Jag tjatar lite om detta, men det är för att det är det viktigaste vi har att lära oss.

Ju fortare du sätter igång detta reflektionsarbete - ju snabbare kan du skapa en positiv förändring;

Scanna av ditt nuläge. Vad är du nöjd och glad över att du har i ditt liv. Vad funkar väl. Vad har varit riktigt bra 2016. Vilka fantastiska, positiva saker har hänt under året. Vad är du tacksam för? Vad har du redan nu i ditt liv som du gärna vill bjuda in mer av? Numrera varje sak.

Vad har inte funkat 2016? Vad har varit mindre bra - dåligt - katastrof? Har det hänt ngt riktigt negativt? Vad vill du absolut inte ha med dig som upprepning 2017? Har du några oönskade resultat som tycks följa med in i varje nytt år? Vilka är dem? Kanske det är dax att på riktigt ta tag i dem nu!?Numrera varje sak.

Nu har du två listor.

Börja med neggolistan. Ta en sak i taget. Börja med punkt 1. Titta på vad du skrivit. Det står uppenbarligen för ngt oönskat. Dela nu in nästa fas i två spalter.

Till vänster: Vad du VILL ha istället. Vad är ditt önskade läge? Tänk efter ordentligt, skriv ned. (Många har alltför stort fokus på det de inte vill ha, vilket gör att lika många fastnar där och glömmer att tänka igenom vad de VILL ha, vilket gör att de bara bekräftar det ogillade läget) Därför är denna punk AVGÖRANDE viktig i procesen!

Till höger: Vad kan vara ett första steg i rätt riktning. Kanske du kommer på flera steg när du väl tänker på detta ur ett möjlighets perspektiv. Skriv då ned allt du kommer på.

Beta av hela neggolistan på samma sätt. Nu har du istället för ett ogillat läge som du kräks på, plötsligt en visionslista med konkreta förslag till åtgärder som kommer leda dig in i en ny energi och till nya resultat.

Titta nu på din positiva lista. Kan du komma på ännu fler saker du gillar i ditt liv? Små såväl som stora. Ta nu sak för sak igen. Vad kan du göra för att få ÄNNU mer av det som du faktiskt gillar, av det som redan är bra, som redan fungerar? Hur kan du boosta detta ytterligare. Många gånger kan man komma långt med att bara bekräfta detta bra - ännu mer. Att istället för att ta det för givet, njuta av det, förstora det i sin positiva känsla, tugga tugummit två gånger som jag brukar säga. Njut av det - och bekräfta tankemässigt/verbalt/känslomässigt att du tycker om det och njuter av det.

Vad vill du bjuda in mer av? Bejaka detta. Men gör det ur ett positivt perspektiv. Med känslan av - detta älskar jag så det vill jag gärna ha mer av i mitt liv. ABSOLUT inte känslan av - ooooh, detta vill jag så otroooligt gärna ha och jag saknar det sååå/ men jag haaaar inte det.... Jag hoppas du förstår skillnaden på känslan i magen gällande dessa två tankesätten. Den är nämligen avgörande för ditt resultat!

Behöver du stöd i ditt positiva förädlingsarbete av ditt liv 2016 kan jag, som jag gjort många gånger tidigare rekommendera dig att köpa min bok, - Jag blir vad jag tänker. Full av insiktsgörare, verktyg och övningar. Beställ den på www.soderpalm.se

Anlita mig som din mentala pt IRL/eller via telefon.

Eller börja året med en heldagskurs eller en lite mer djupgående kurs som innefattar fyra workshops á 3 timmar.

HELDAGSKURS 28/1 http://simplesignup.se/event/85700-attraktionslagen-vaerlden-baesta-framgaangsverktyg-heldagskurs

GRUPPUTVECKLINGSKONCEPT BLANDAT KVINNOR OCH MÄN START  http://simplesignup.se/event/86794-jag-blir-vad-jag-taenker-ett-grupputvecklingskoncept-foer-baade-kvinnor-och-maen

GRUPPUTVECKLINGSKONCEPT KVINNOR START 1/2 http://simplesignup.se/event/85689-jag-blir-vad-jag-taenker-ett-grupputvecklingskoncept-foer-kvinnor

Hur du än väljer, GÖR det! Gör ett aktivt val. Låt inte bara 2017 bli vad det blir. Ta tag i det och skapa vad du VILL ha istället! Du är SÅ värd det!

With love/Lili

Kommentera

Hur långt är du beredd att gå för att slippa ta ett obekvämt beslut?

Av Lili Öst den 2016-11-21 13:43

HAPPY MONDAY!! Happy everyday vill jag tillägga!!

Idag skulle jag vilja ställa frågan som jag har i överskriften, - Hur långt är du beredd att gå för att slippa ta ett obekvämt beslut? En viktig och RUSKIGT jobbig fråga för många! Vi är trygghetstörstande vi människor, - och trygghet och förändring går INTE hand i hand för de flesta, vilket gör att folk hellre stannar kvar i negativa situationer, beteenden och relationer för att de vet vad de har och är trygga i det. Även om det är en situation eller relation som lmnar alt övrigt att önska!! Men då de inte vet vad de får, väljer de att behålla det som hela deras inre och oftast även resultaten de får - aviserar är fel.

Just för att de flesta av oss väljer just tryggheten i det som är bekant, hoppar vi många gånger över en nödvändig insiktsresa som faktiskt kan ge oss en bättre kvalitet på vårt liv. För att vi inte orkar/vågar/vill aktivt skapa den insikt som kan leda till den förändring som egentligen krävs för att få de önskade resultat som uppenberligen lyser med sin frånvaro vad det än gäller.

Men vi har allt att vinna på att våga växa. Att våga ifrågasätta både oss själva, våra beteenden, vårt fokus och våra relationer. Och vi har allt att vinna på att faktiskt våga ta beslut som är jobbiga att ta, - om de stämmer överens med vad vårt hjärta med övertygelse talar om för oss. Många blir kvar i ngt oönskat för att de inte vågar prova ngt oprövat. Vad det kostar oss, det vet bara vårt hjärta. Men en hint är att det visar sig ganska klart i vårt mående...

Så, - hur långt är du beredd att gå emot DIG, för att slippa ta ett obekvämt beslut, där du inte vet något om framtiden, men det du vet är - att du inte är nöjd med det resultat du hittills fått. Oavsett vad det gäller.

Jag gjorde en övning i min första föreläsning Paus eller kaos, där folk fick stå två och två, mitt emot varandra, så nära det fysiskt gick. Oftast personer som inte kände varandra. De flesta tyckte övningen var väldigt jobbig eftersom de släppte in vilt främmande personer innanför sin integritetsmeter. Sedan skulle de backa från varandra tills det kändes bra. DEN gränsen var väldigt tydlig för de allra flesta.

Men var gränsen går för hur mycket vi sväljer gällande saker som inte stämmer överens med vår inre övertygelse och hur VI ser världen, och hur mycket vi sväljer som egentligen går helt emot det VI tror på, - den gränsen har vi svårare att hitta. För den töjer vi ofta lång förbi vår inre gräns, så vi till slut inte ens vet var vi ska börja leta...

Om vi tittar på denna gränstöjning ur ett energi perspektiv, och genom ett par LOA glasögon, där vi vet att Lika - attraherar - lika, vad tror du det genererar att gå emot sig själv? Vilken känsla regerar och vilken frekvens tunar du in dig på genom detta?!

Så, - jag frågar igen; -hur långt är du beredd att gå emot DIG, för att slippa ta ett obekvämt beslut, där du inte vet något om framtiden, men det du vet är - att du inte är nöjd med det resultat du hittills fått. Oavsett vad det gäller. Man kan faktiskt också fråga frågan på ett annat sätt; - Hur länge är du beredd att så fel energi i ditt eget liv som ligger till grund för de resultat du genom detta sår? Viktig fråga att reflektera över oavsett från vilket håll du väljer att se den....

With Love/Lili

AKTUELLT I MORGON KVÄLL

En kväll med Attraktionslagen

http://simplesignup.se/event/84982-en-kvaell-med-attraktionslagen

AKTUELLT 2017

Endagskurs:

28/1 Kl 10 - 17

https://simplesignup.se/event/85700-attraktionslagen-vaerlden-baesta-framgaangsverktyg-heldagskurs

Jag blir vad jag tänker – ett grupputvecklingskoncept för kvinnor:

1/2, 15/2, 8/3, 29/3 Kl 18 - 21

https://simplesignup.se/event/85689-jag-blir-vad-jag-taenker-ett-grupputvecklingskoncept-foer-kvinnor

Jag blir vad jag tänker – ett grupputvecklingskoncept för både kvinnor och män:

31/1, 14/2, 7/3, 28/3 Kl 18 – 21

https://simplesignup.se/event/86794-jag-blir-vad-jag-taenker-ett-grupputvecklingskoncept-foer-baade-kvinnor-och-maen

Kommentera

Det är inte alltid livet serverar oss något ätbart...

Av Lili Öst den 2016-11-14 13:55

Det är verkligen inte alltid som livet känns varken smidigt eller tillmötesgående och det kan vara svårt att hålla både motivationen och orken uppe. Självklart är det svårt att känna att man är på topp när man inte är det och det kan vara en riktig kraftansträngning, eller till och med en omöjlighet att försöka se något positivt parallellt med det som inte känns ätbart av det som just nu står på daens meny. Det är just i dessa situationer som vi VERKLIGEN behöver påminna oss själva om saker som inte har med det som suger att göra, - som ÄR bra. Att se till att vi får så många mentala och känslomässiga pauser som vi bara kan från det som suger - varje dag, flera gånger om dagen, för att fylla på positiv energi som kan hjälpa oss genom det som känns som en utmaning. Vet man inte hur Attraktionslagen jobbar med oss, är detta ett moment som inte ens tänks på. Vet man att Attraktionslagen fungerar så att lika attraherar lika, - men ändå inte tror att vi kan påverka en skitsituation på ett energiplan, - då missar man ett viktigt verktyg som kan hjälpa oss att balansera upp den negativa energin, de negativa tankarna och känslorna som hör till utmaningen.

Bra frågor att ställa dig själv är, - vad fyller på mig med energi? Vad gör mig glad? Och se till att du får så mycket av detta som möjligt - parallellt med din utmaning, så dimper du inte lika djupt som du gör om du fastnar tanke, - känslo- och fokusmässigt på det som är jobbigt.

Jag säger inte att det är lätt, men jag säger både att det går och att det är nödvändigt för att kunna hjälpa dig själv.

Om du är där just nu, lycka till med att hjälpa dig själv att hjälpa dig själv <3

Kommentera

Visa 10 äldre blogginlägg »

Lili Öst

Lili Öst
Gör: Inspirationsföreläsare, konsult och författare med 30 år i bagaget som artist

Intresse: Jag brinner för personlig utveckling i allmänhet och attraktionslagen i synnerhet

Hjärtefråga: Att hjälpa människor att inse sitt eget ansvar för vad de skapar i sina egna liv och därmed också hjälpa dem att skapa det de på riktigt vill ha

Kontakt: lili@liliost.se

Bloggarkivet

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

GÖR DIN RÖST HÖRD: Vi kvinnor i alla åldrar måste göra våra röster hörda och uttrycka våra åsikter.  Vad du röstar på kan naturligtvis variera, men det är viktigt att du deltar i Europavalet och inte är passiv nu när... Läs mer »

Insamling för kvinnors hälsa

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa

Det ska inte vara orättvist att vara kvinna! Forskning på kvinnohälsa släpar efter. Med din hjälp kan vi ändra på det.
Skänk en gåva på:
www.kvinnorochhalsa.com

Annonser

Bungypump
Efemina - Lösningen för dig som lever med ansträngningsinkontinens
Arcamea - Vår berättelse
ArcameaHemfridBioGaiaMatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABSaxå BrukVinkällaren GrappePfizer ABMediRätt ABAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika