Mi Ridell

fredag 11/2 2011

Av Mi Ridell den 2011-02-11 09:00

Igår blev det ett besök på Auktionsverket för en titt på deras fina vintagekläder,smycken, klockor och annat kul som ska ropas ut nu 14/2. Det var mycket som var kul att ta en titt på.

Sen trotsade vi vädret och plumsade iväg till Café Opera och Fashion Week för att kolla på modevisning. Också kul! Kom dock hem tidigt till mina killar för idag ska jag tala på Rekryteringsbazaren på Kulturhuset för att främja främst kvinnors företagande.

Så nu sitter jag här och blickar ut genom fönstret och får allt bylsa på mig ordentligt när jag ger mig ut.

Ha en toppendag och en toppenhelg!

Kram mi

"There is nothing either good or bad, but thinking makes it so"

Hamlet

Kommentera

torsdag 10/2 2011

Av Mi Ridell den 2011-02-10 14:24

Hej hej!

Hade spännande möte igår med Skillspartner, www.skillspartner.se. Vi bestämde att jag skulle hålla öppna föreläsningar för allmänheten 13/4 och 25/5. Återkommer om var och tid på min egen hemsida och blogg www.mi.ridell.com. Men det känns kul att kunna erbjuda "vanliga" människor möjlighet för hittills har det ju bara varit företag.

Sonen hade fotboll på kvällen så det blev att sitta i gympasalen hela kvällen. Men han tycker det är så kul, så det gör jag så gärna.

Denna dagen började jag med att som en av Tillväxtverkets ambassadörer besöka Arbetsförmedlingen Kultur och prata om hur det är att driva eget företag. Det är ju så politikerna vill ha oss kulturarbetare, som egenföretagare... Ja, det finns ju mycket att säga och önska om det, men problemet, som jag ser det, är ju själva "säljet", att nå ut med sin tjänst, sin produkt. Träffade massor av härliga skulptörer, designers, performanceartister och konstnärer som alla hade magiska idéer på VAD de skulle kunna erbjuda. Men det svåra ( och dyra) är ju HUR de ska marknadsföra det och nå ut...

Ikväll ska jag gå till Auktionsverket och sen på modevisning på Café Opera. Denna veckan var det mycket roligt på gång som jag fått förmånen att bli inbjuden till.

Återkommer i morgon med bilder och om hur det var.

Tills dess

Kram mi

Kommentera

onsdag 9/2 2011

Av Mi Ridell den 2011-02-09 10:49

Igår var det fullt ös med möte om min föreläsning på Johnson&Johnson och sen hämta sonen på dans, för att därefter gå på Bindefeldts fest för en TV kanal.http://www.finest.se/imageGallery/image_popup.php?igiid=440055

Träffade återigen trevliga Annika Dopping och diskuterade hälsofrågor. Hon är så bra och härlig som person! En sann förebild!

I dag ska jag ha möte på Skillspartner om mina öppna föreläsningar. Så jag återkommer om datum ifall någon känner sig sugen på att lära sig mer om kroppsspråkets betydelse. Den ickeverbala kommunikationen står för 90 % av intrycket du gör. Det talade ordet är bara ca 10%. Det konstiga är att de flesta lägger ner 100 % av sin förberedelse på VAD de ska säga, inte HUR de säger det.

Ha en fin onsdag

kram mi

Kommentera

tisdag 8/2 2011

Av Mi Ridell den 2011-02-08 09:14

Vilken fest Amelia Adamo och hennes M Magasin bjöd på igår på Grand Hotel... Först var det buffé i spegelsalen med mingel. Därefter förflyttades alla till Vinterträdgården där själva prisutdelningen var. Årets stilmappie blev Efva Attling, årets maktmappie Gudrun Schyman, årets kulturmappie Marie Göranzon och årets Mappie blev Carin Götbladh.

Konferencier med den äran var Babben Larsson. Eva Dahlgren gjorde en monolog ut hennes föreställning och Nisse Simonson, läkare, höll en föreläsning om minnet.

Min fina guldklänning kommer från Maruschka de Margot butiken. Jag fick SÅ mycket komplimanger för den:-)

Idag ska jag på möte på Johnson& Johnson om min föreläsning om kroppsspråk och presentationsteknik. Spännande!

Sonen är på skidresa med skolan i regnet. Stackars barnen som längtat så...

Ha en fin tisdag!

Kram mi

Kommentera

måndag 7/2 2011

Av Mi Ridell den 2011-02-07 14:40

Hej hej! Mi Ridell här! Nu var det dags för min bloggvecka igen! Det var ju ett tag sen...

Idag har jag varit hos Paula Ternström och vi har fyllt i papper med revisorn och varit på banken och avslutat vårt gemensamma konto för  Feed Me Production som producerade "Mat desperat". Det blev två ( 2) kronor över så vi delade på dem :-) Vi får klappa oss själva på axeln för att vi , tillsammans med 1,6 och 2,6 miljonerklubben, genomförde denna sverigeturné och satte igång en debatt i ämnet "kvinnan, kroppen och maten". Paula har nu även skrivit ett inlägg som många av oss från 2,6 stöttar där vi vill ha 3 timmars schemalagd idrott i skolan. Våra barn har för dålig kondition och sitter alldeles för stilla framför sina datorer. Liv är rörelse och det är viktigt! Det handlar barnens hälsa!

Ikväll ska jag på "Årets Mappie"- Återkommer med info och bilder från det i morgon.

Kram mi

Kommentera

Lördag 5/6 - min sista bloggdag fr den här gången

Av Mi Ridell den 2010-06-05 08:01

Hej på er!
Nu väntar en fantastisk kursdag igen i CLC, Cerifierad livscoach. Är det någon som vill eller vet någon som vill ha coaching och mental träning, så har jag ett erbjudande nu underutbildningen för 350:-/gång. Bara att maila mig direkt på mi@ridell.com Min son ska på fotbollsturnering. Han är med i DIF och förra helgen gjorde han sina första mål. Han ( och jag med för den delen som skrek som om det vore VM final) var så stolt och glad efteråt. Igår blev jag firad med massage på Sabai Song SPA på Linnégatan här i Stockholm. Det är ju SÅ bra! Det var en present från sonen och mannen. Sen blev jag utbjuden på middag på Berns Bistro. Å vad gott och mysigt! Vi satt ute vid en brännare och mös. Jag har verkligen blivit härligt firad! Tack! Nu överlämnar jag blogg-stafettpinnen och tackar för denna veckan! Den gick, som vanligt, alldeles för fort! Ha en härlig sommar! Stor kram Mi

Kommentera

Äntligen fredag!

Av Mi Ridell den 2010-06-04 07:23

Så var det då fredag! Och min mammas födelsedag! Hurra för henne! Tack för livet och hälsan!
Idag bär det av till min kurs i personlig utveckling. Vi kommer förmodligen att ha undervisning utomhus, eftersom det är så vackert väder. Dagens fråga: Om du var manusförfattare, regissör och huvudrollsinnehavare i ditt eget liv; skulle det se ut som det gör då? Ha en vacker dag!

Största kramen

Mi

Kommentera

Födelsedag!!!

Av Mi Ridell den 2010-06-03 07:32

Idag fyller jag 42 år! Jag blev firad på sängen nyss med blommor, tårta, presentkort på massage och middag och pussar från mina prinsar

 

Kommentarer

Frida Philip skrev 2010-06-03 08:31:

Grattis på födelsedagen! Kram Frida

Helena skrev 2010-06-04 22:25:

Åh grattis!!! Jag tog studenten igår! Tjohoooo! Kram Helena

Kommentera

Mental träning

Av Mi Ridell den 2010-06-02 07:09

Vaknade tidigt. Upp och lyssnade på mental träning med Dr Lars Uneståhl. Härlig start på dagen! Dagen ska ägnas åt att ge sånglektioner och sen gå på dag 2 i kursen till att bli certifierad mental tränare. Kul dag!
Solig vacker morgon. Vilken underbar tid det är nu! Härligt! Hoppas du får en fin onsdag!

Stor kram mi

Kommentera

Tisdag 1/6 2010

Av Mi Ridell den 2010-06-01 12:46

Har ni hört talas om jordens bästa affärsidé, Hungerprojektet?
Istället för att skänka pengar så investerar du istället i människornas driftighet och idérikedom. Man ger dem chansen att se sin egen potential och då kan de förändra sina samhällen - en gång för alla. Att hjälpa hungrande människor att hjälpa sig själva helt enkelt. De finns i 13 länder hittills och gör SÅ mycket nytta. Träffade VD för Hungerprojektet Åsa Skogström Feldt häromveckan, som berättade om hur de arbetar. Se www.hungerprojektet.se Klockrent! Verkligen värt att stödja!!!!! Ha en underbar dag!

Kram mi

Kommentera

Visa 6 äldre blogginlägg »

Mi Ridell

Mi Ridell
Gör: Jag jobbar som skådespelerska, sångerska, textförfattare, föreläsare men framför allt är jag mamma till underbara Max 9 år.

Intressen: Jag älskar att läsa (är en riktig bokmal), men är också road av inredning, personlig utveckling, mental träning och förstås av att vara min familj och leka med sonen.

Hjärtefråga: Barn!

Kontakt: www.mi.ridell.com

Våra aktuella bloggar

Bloggarkivet

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Vilken härlig dag vi hade alla kontaktkvinnor!: Att få träffas och utbyta tankar och idéer vi alla som jobbar tillsammans är alltid otroligt givande och inspirerande. I år är det ju vårt stora jubileumsår, vilket jag hoppas att ni har skrivit up... Läs mer »

Insamling för kvinnors hälsa

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa

Det ska inte vara orättvist att vara kvinna! Forskning på kvinnohälsa släpar efter. Med din hjälp kan vi ändra på det.
Skänk en gåva på:
www.kvinnorochhalsa.com

Annonser

Arcamea - Vår berättelse
BioGaiaMatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABMathem i Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAstellas Pharma ABAmgen ABBayerPeptonic Mediacal ABScandicDermoshopBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika